Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Finaltrust Vermogensbeheer

Finaltrust Vermogensbeheer is sinds 2001 een vermogensbeheerder in Eindhoven. Tot de klantenkring behoren: vermogende particulieren, DGA's, high net worth individuals, families en (ideële) instellingen. Voor ondersteuning op het gebied van financieren, verzekeren en pensioenen kunt u terecht bij Finaltrust Financial Planning.

Finaltrust werkt gestructureerd, is transparant en duidelijk in hoe het uw vermogen belegt. In het beleggingsproces gaan kwantitatieve en kwalitatieve screenings, kennis plus ervaring en technisch onderzoek hand in hand. En bij het samenstellen van de beleggingsportefeuilles combineert het een ‘top-down’ en ‘bottum-up’ aanpak. Overigens geldt hiervoor dat bij beleggen in aandelen een sectorale benadering de voorkeur heeft boven een geografische. Vervolgens is het voor individuele beleggers mogelijk mee te doen aan collectief vermogensbeheer.
Oprichtingsjaar2001
Belegd vermogen€ 50 tot € 100 miljoen
Medewerkers5 tot 10 medewerkers
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Eindhoven, Vught
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »