Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Kosten Fiduce Vermogensbeheer

Beheerfee1,3% per jaar (portefeuille minimaal 60% aandelen), 1,1% (neutrale portefeuille) en 1% (portefeuille minimaal 60% vastrentend). Het beheertarief voor portefeuilles vanaf € 500.000,- is lager. Voor portefeuilles onder € 100.000,= geldt een hoger tarief.
PrestatievergoedingJa, keuze uit volledig vaste beheerfee (als hierboven) of een lagere vaste beheerfee i.c.m. een variabele prestatievergoeding van 20% van de outperformance (alleen wanneer de benchmark wordt verslagen). Bij de keuze voor een performance fee bedraagt de vaste beheerfee 0,8% en 1%. Het tarief boven de € 500.000,= is lager. De berekening van de performance fee wijkt af van de gebruikelijke. Bij de meeste beheerders wordt over iedere groei van de portefeuille een fee berekend . Dus ook als de performance slechter is dan de benchmark.
TransactiekostenKosten broker zonder opslag (tussen 0,1% en 0,2%). Lager voor portefeuilles boven € 500.000.
BewaarloonKosten depotbank zonder opslag (ca. 0,1%). Lager voor portefeuilles boven € 500.000.
BTWDe kosten zijn exclusief BTW. Over transactiekosten en bewaarloon wordt geen BTW berekend.
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.