Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Fair Capital Partners beleggingen

Fair Capital Partners belegt op maatschappelijk verantwoorde wijze. Fair Capital Partners volgt de definitie van de Verenigde Naties: ‘Duurzame ontwikkeling is ontwikkeling die aansluit op de behoeften van het heden, zonder het vermogen van de toekomstige generaties om in hun eigen behoeften te voorzien in gevaar te brengen.’ Dat doen ze met het duurzaamheidsbeleid van ASN Bank.

Fair Capital Partners hanteert zeven verschillende profielen, van zeer defensief tot zeer offensief. Afhankelijk van het risicoprofiel bestaat de portefeuille veelal uit een selectie van ongeveer 35-40 individuele aan verschillende wereldbeurzen genoteerde aandelen in bedrijven, en een 10-tal obligaties in staat of staat gerelateerde organisaties. Er worden dus voor de klanten portefeuilles opgebouwd bestaande uit individuele namen. Een portefeuille opgebouwd uit (ASN) beleggingsfondsen is desgewenst mogelijk. Men kan ook de portefeuille uitbreiden met impactbeleggingen in niet beursgenoteerde bedrijven en over het geheel geïntegreerd rapporteren.
Belegt inIndividuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Duurzaam beleggingsbeleid, Private equity
RegioWereld
HuisfondsenGeen
Eigen wensen klantNee
RapportageElk kwartaal rapportage over de performance, de transacties, de standen, de valutaontwikkelingen en de liquiditeiten.
Inzage portefeuilleOnbekend
Goedenacht,
Wij beoordelen alle vermogensbeheerders in Nederland.

Wilt u zien hoe wij Fair Capital Partners beoordelen?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »