Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Pagina 58: Ervaringen met Vermogensbeheer.nl

Bezoekers van deze site beoordelen continu onze dienstverlening en expertise. Het onafhankelijke onderzoeksbureau Feeddex voert dit doorlopende onderzoek uit en is hier in de loop van 2020 mee gestart. Inmiddels hebben we 1.880 beoordelingen ontvangen met een gemiddelde score van 8,6.

Hieronder vindt u de individuele ervaringen van onze bezoekers.

8,6

1.880 beoordelingen



Pagina 58 van 63 (1880 beoordelingen)
Dhr Lamot
9
Geen review tekst
29 januari 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
29 januari 2021
Anoniem
8
Praktisch eb goede informatie Zorgvuldige follow up
28 januari 2021
Anoniem
9
Geen review tekst
27 januari 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
27 januari 2021
Anoniem
8
Transparante adviezen, men denkt goed mee. Positieve indruk!
26 januari 2021
Dhr Grootveld
10
Geen review tekst
25 januari 2021
Anoniem
9
Geen review tekst
24 januari 2021
Anoniem
10
Geen review tekst
24 januari 2021
Dhr Rosenberg Polak
9
Ben uiterst tevreden over de van Vermogensbeheer.nl ontvangen begeleiding teneinde bij een voor mij geschikte vermogensbeheerder uit te kunnen kiezen.
24 januari 2021
Anoniem
9
goede service en kundig advies
24 januari 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
22 januari 2021
Dhr van Leijden
8
Ik heb het contact zeer prettig gevonden. De inventarisatie omtrent mijn situatie werd zodanig uitgevoerd waardoor er diverse mogelijkheden aangeboden werden, hieruit kon ik een goede keuze maken.
21 januari 2021
Dhr Driessen
10
Ik ben door Vermogensbeheer in staat geweest diverse vermogensbeheerders te vergelijken. Iets wat je zelf moeilijk kunt uitdiepen. Op basis van gesprekken en rapportages is mij dat gelukt en heb ik een vermogensbeheerder gekozen die nu voor mij aan de slag is gegaan.
21 januari 2021
Anoniem
8
Duidelijke informatie. En snel
21 januari 2021
Anoniem
9
Geen review tekst
17 januari 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
15 januari 2021
Mevr Backx-Verdonk
9
goed meedenken voor de keuze van het kiezen van de vermogensbeheer die bij de klant past duidelijke en goede communicatie
15 januari 2021
Dhr Schulz
9
Prima adviseur, luistert goed naar mijn verhaal en vraagt goed door, gedegen advies volgde.
13 januari 2021
Mevr Janssen
10
Na het ontvangen van een erfenis en geen verstand van beleggen te hebben kwam ik via Instagram in contact met vermogensbeheer.nl. Jos hoorde mijn verhaal aan en bracht een zeer goed rapport uit waar ik zelf een keuze uit kon maken maar waardoor ik door de bomen nog wel het bos zag. Na mijn eerste indruk met hem gedeeld te hebben samen besloten om met meerdere vermogens beheerders in gesprek te gaan. Daarna in alle rust een beslissing genomen. Het is erg plezierig om in gesprek te gaan met iemand die overall veel kennis van zaken heeft terwijl je toch zelf een beslissing neemt.
12 januari 2021
Dhr ter Haar
8
Snel en een objectief overzicht van de verschillende vermogensbeheerders ontvangen. Daarnaast niet lastig gevallen met reclame mail of telefonisch aandringen voor een vervolg.
12 januari 2021
Dhr Roos
10
Wij hebben een hele goede ervaring gehad. Een eerste gesprek over wat we zochten en al snel kwam naar voren dat we eerst onze financiele doelen helder moesten krijgen voordat we een vermogensbeheerder kunnen kiezen. Daar had Vermogensbeheer.nl ook een oplossing voor en voor dat we het wisten hadden we een gedegen financieel plan, een betere hypotheek en zijn nu aangesloten bij een goede vermogensbeheerder...een winnende formule wat ons betreft! Zou Jos en co zeker aanraden!!
11 januari 2021
Anoniem
10
Ik ben erg tevreden over de service van Vermogensbeheer. Ze leverden snel een duidelijk rapport aan na een kort telefoongeprek om meer informatie te krijgen. Natuurlijk werd er na een tijdje gebeld om te vragen wat de status was maar op geen enkel moment kwam dit als 'pusherig' over. Uiteindelijk hebben we een andere weg gekozen maar dit had een andere reden.
11 januari 2021
Dhr ten Duis
8
Actieve en betrokken medewerkers. Kunnen goed luisteren en hebben niet direct een mening. Adviezen waren correct, maar niet bij mij passend.
10 januari 2021
Anoniem
9
Het contact met deze organisatie verloopt prima. De desbetreffende adviseur geeft duidelijk uitleg en heeft diverse tips gegeven, waar ik iets mee kan, zoals het noemen van enkele kleinere vermogensbeheerders. Ik word regelmatig gebeld door dezelfde persoon en dat geeft vertrouwen. Nadat ik mijn keuze voor bepaalde vermogensbeheerders heb gemaakt, zal het contact wel afnemen. Toch denk ik, dat ik na verloop van tijd nog eens contact zal opnemen met de adviseur met wie ik tot nu toe contact heb gehad.
10 januari 2021
Dhr Francken
7
Snelle response en nuttige intake. Ik herkende niet helemaal de door mij geuite parameters (hoogte inleg/ risicoprofiel). Verder prima.
9 januari 2021
Dhr van Schie
8
Goed contact. Professioneel en snel. Weliswaar kreeg ik maar 1 vermogensbeheerder geasviseerd. Dit komt doordat ik in het buitenland woon en andere vermogensbeheerders blijkbaar geen interesse hebben om met mij te werken.
9 januari 2021
Dhr van Gestel
9
mooie vergelijkingssite, waardevol
8 januari 2021
Anoniem
3
Ik heb uw onderzoek over Dexxie niet mogen ontvangen
8 januari 2021
Anoniem
8
Prettig persoonlijk contact. Het blijft natuurlijk lastig om te beoordelen of de door vermogensbeheer.nl geselecteerde beheerders uiteindelijk ook de beste zijn. Maar het is een goede start.
8 januari 2021