Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Pagina 54: Ervaringen met Vermogensbeheer.nl

Bezoekers van deze site beoordelen continu onze dienstverlening en expertise. Het onafhankelijke onderzoeksbureau Feeddex voert dit doorlopende onderzoek uit en is hier in de loop van 2020 mee gestart. Inmiddels hebben we 1.710 beoordelingen ontvangen met een gemiddelde score van 8,6.

Hieronder vindt u de individuele ervaringen van onze bezoekers.

8,6

1.710 beoordelingen



Pagina 54 van 57 (1710 beoordelingen)
Dhr Kerkhof
9
Klantvriendelijke en servicegerichte opstelling. Correct nakomen vaan de belofte voor informatie en contact. Plezierig contact.
30 december 2020
Dhr de Caluwé
9
Goed advies, goed aangepast op onze wensen.
30 december 2020
Anoniem
8
Het telefonisch contact was zeer aangenaam. De uitleg was ook ok. Helaas was vergelijking van de voorgestelde vermogenbeheerders met mijn huidige vermogenbeheerder (waar ik iets meer van verwachte) niet mogelijk of leek er geen verbetering. Aldus heb ik besloten het hierbij te laten...
30 december 2020
Anoniem
10
Tijdens een plezierige en to-the-point kennismakingsgesprek zijn onze wensen op het terrein van advies en beheer doelgericht doorgenomen. Het advies sloot naadloos aan op onze 'behoefte'. Uit de voorgestelde beheerders hebben wij een goede keuze kunnen maken. We hopen dat we met deze 'beheerder' een langjarige relatie kunnen opbouwen.
30 december 2020
Anoniem
9
Prima service waar ik een correct en concreet beeld heb gekregen van verschillende vermogensbeheerders. Zeer mooi onderbouwde rapporten en een onafhankelijk advies waar men mij de keuze laat en juiste info meegaf. Het heeft mij echt geholpen in het maken van een doelbewuste keuze , kan het iedereen aanbevelen, dank Nick
30 december 2020
Anoniem
8
Geen review tekst
29 december 2020
Anoniem
10
Geen review tekst
29 december 2020
Anoniem
9
Geen review tekst
26 december 2020
Anoniem
8
Geen review tekst
24 december 2020
Anoniem
8
Jos Leeser is zeer professioneel en kundig. Zonder opdringerig te zijn.
24 december 2020
Anoniem
9
Mijn ervaring met de Heer Ebbing kan uitstekend worden genoemd. Zeer professioneel en efficient. Met daarnaast een aimabele wijze van discussiëren
23 december 2020
Anoniem
8
Geen review tekst
19 december 2020
Anoniem
9
Geen review tekst
18 december 2020
Anoniem
9
Geen review tekst
18 december 2020
Anoniem
8
Geen review tekst
18 december 2020
Anoniem
8
Prima en makkelijk leesbare informatie, wat een goed begin is bij selectie voor vermogensbeheer
18 december 2020
Anoniem
10
Uitstekende bruikbare informatie en persoonlijke begeleiding
17 december 2020
Anoniem
6
Gratis advies. Echter gebaseerd op verkoop voor eigen gewin.
16 december 2020
Mevr Jansen
8
helder overzicht. persoonlijk. snel.
16 december 2020
Anoniem
5
Geen review tekst
16 december 2020
Dhr Smith
10
Geen review tekst
15 december 2020
Dhr Cooler
10
De enige transparante vergelijker van vermogensbeheerders in Nederland. Fantastische begeleiding met verstand van zaken. Een aanrader voor iedereen die een vermogensbeheerder zoekt.
15 december 2020
Anoniem
9
Goede reviews en achtergrond informatie gekregen over verschillende vermogensbeheerders! Het was voor ons onbekend terrein, ook de stap om de hulp in te schakelen van Vermogensbeheer.nl bij het het vergelijken van verschillende partijen, maar daar hebben we geen spijt van. Het hielp om vertrouwder te raken, te bedenken wat wij belangrijk vonden en voorbereid gesprek aan te gaan met verschillende vermogensbeheerders en uiteindelijk een keuze te maken. Meneer Leeser was zo vriendelijk mij een paar keer te woord te staan, gerust te stellen over het verdienmodel van Vermogensbeheer en informatie/ reviews nog verder aan te vullen. Zeer helpend!
15 december 2020
Anoniem
9
Geen review tekst
14 december 2020
Anoniem
8
Geen review tekst
14 december 2020
Anoniem
9
behulpzaam ,duidelijk ,goed geïnformeerd.
13 december 2020
Anoniem
9
Goed geïnformeerd!
7 december 2020
Anoniem
8
Geen review tekst
7 december 2020
Anoniem
8
Geen review tekst
4 december 2020
Anoniem
9
Geen review tekst
4 december 2020

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »