Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Pagina 51: Ervaringen met Vermogensbeheer.nl

Bezoekers van deze site beoordelen continu onze dienstverlening en expertise. Het onafhankelijke onderzoeksbureau Feeddex voert dit doorlopende onderzoek uit en is hier in de loop van 2020 mee gestart. Inmiddels hebben we 1.880 beoordelingen ontvangen met een gemiddelde score van 8,6.

Hieronder vindt u de individuele ervaringen van onze bezoekers.

8,6

1.880 beoordelingen



Pagina 51 van 63 (1880 beoordelingen)
Anoniem
9
Geen review tekst
19 mei 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
19 mei 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
18 mei 2021
Anoniem
9
duidelijk advies
18 mei 2021
Anoniem
8
Als beginner bij dit beleggers “spel” voelde ik me gesteund door het gegeven advies. Ik denk dat ik daardoor een overwogen keuze heb kunnen maken.
17 mei 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
17 mei 2021
Dhr Verrydt
9
Prima onafhankelijke beoordeling van diverse vermogensbeheerders. Gebaseerd op feiten en klantenbeoordelingen. Een echte hulp om door het bos de bomen weer te zien.
16 mei 2021
Dhr Noteboom
8
goede, duidelijke en snelle informatie verkregen.
15 mei 2021
Anoniem
9
Besloten tot vermogensbeheer. Aanvankelijk wilde ik het neerleggen bij mijn eigen bank ABN AMRO of Binck Bank. Bleef me verdiepen in het thema en kwam toen Vermogensbeheer.nl tegen. Rapporten opgevraagd van mijn eigen bank maar zij stuurden ook aantal andere rapporten door. Verschillen waren erg groot. Gesprekken gehad en toen besloten voor pur sang vermogensbeheerder. Erg blij met het advies dat ik kreeg.
12 mei 2021
Anoniem
9
Geen review tekst
11 mei 2021
Anoniem
7
Geen review tekst
8 mei 2021
Anoniem
9
PRima, prettig, onafhankelijk en zeer waardevolle info.
7 mei 2021
Anoniem
8
x
7 mei 2021
Dhr Raats
10
Vermogensbeheer.nl is onpartijdig vakkundig. Dankzij goede begeleiding hebben wij een degelijke vermogensbeheerder kunnen kiezen met nette tarieven en goede begeleiding.
5 mei 2021
Anoniem
8
Goede indruk,correct en to the point.
4 mei 2021
Dhr van Leeuwen
9
zeer duidelijke informatie zodat een goede keuze mogelijk is
3 mei 2021
Dhr Leek
9
Correct , deskundig en eerlijk . De heer Jos Leeser is een prettig persoon om contact mee te hebben.
1 mei 2021
Anoniem
10
transparant en objectief
1 mei 2021
Dhr Tielen
9
Geen review tekst
1 mei 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
30 april 2021
Anoniem
8
Prima; na het ontvangen van een rapport een keuze kunnen maken
30 april 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
29 april 2021
Anoniem
9
Duidelijke informatie, goed advies.
28 april 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
26 april 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
26 april 2021
Anoniem
9
Geen review tekst
26 april 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
25 april 2021
Dhr Schouwenaar
9
Goed advies , goede feedback
25 april 2021
Anoniem
8
Goed en regelmatig contact momenten gehad. Nuttige en bruikbare informatie ontvangen.
25 april 2021
Dhr DIrkzwager
8
Een prettig gesprek met de heer van Maanen. Uiteindelijk is besloten de liquiditeit te beleggen in een fonds dat in Amerikaanse aandelen belegt en een gedeelte in ASML.
24 april 2021