Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Pagina 51: Ervaringen met Vermogensbeheer.nl

Bezoekers van deze site beoordelen continu onze dienstverlening en expertise. Het onafhankelijke onderzoeksbureau Feeddex voert dit doorlopende onderzoek uit en is hier in de loop van 2020 mee gestart. Inmiddels hebben we 1.710 beoordelingen ontvangen met een gemiddelde score van 8,6.

Hieronder vindt u de individuele ervaringen van onze bezoekers.

8,6

1.710 beoordelingen



Pagina 51 van 57 (1710 beoordelingen)
Anoniem
9
Deskundig advies betreft mogelijkheden vermogensbeheer afgestemd op de persoonlijke situatie.
16 februari 2021
Anoniem
9
Deskundig en neutraal advies in alle discretie door experten.
14 februari 2021
Anoniem
8
Goede informatie en duidelijk rapport
14 februari 2021
Dhr Brouwer
9
Dank zij het selectierapport wat vermogensbeheer.nl voor ons heeft gemaakt, waren we snel uit de keuze voor een nieuwe vermogensbeheer. Ook hebben we alle communicatie met vermogensbeheer.nl als erg prettig ervaren.
14 februari 2021
Dhr Greve
9
Prima advies , beleefde mensen . Duidelijk en realistisch.
13 februari 2021
Anoniem
9
Geen review tekst
13 februari 2021
Anoniem
8
Heel klantvriendelijke en snelle reactie op vragen
12 februari 2021
Anoniem
8
Duidelijke info, waardoor vergelijking mogelijk is.
12 februari 2021
Dhr van Bets
9
vlotte, snelle en eerlijke informatie georganiseerde opvolging door de tijd
12 februari 2021
Anoniem
7
Informatie was duidelijk en informatief.
11 februari 2021
Dhr Snelder
9
Sinds geruime tijd heb ik goede informatie over vermogensbeheer gekregen en enkele malen prettig en nuttig contact gehad met de medewerkers.
10 februari 2021
Anoniem
9
Super goede samenwerking en begeleiding in het proces van zoeken naar een vermogensbeheerder.
10 februari 2021
Anoniem
9
Prima begeleiding.
10 februari 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
10 februari 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
9 februari 2021
Anoniem
9
Geen review tekst
9 februari 2021
Anoniem
9
Geen review tekst
9 februari 2021
Dhr van den Broek
9
Ik heb een heel prettig contact gehad met vermogensbeheer.nl en ik heb goede adviezen gekregen, na een deskundige analyse van mijn wensen en mogelijkheden.
9 februari 2021
Anoniem
8
Prima inzage in de prestaties diverse vermogensbeheerds. Contact krijgen was eenvoudig en vragen worden accuraat beantwoord. Mede door het via vermogensbeheer.nl heb ik een voor mij goed voelende keuze tussen de vele vermogensbeheerders kunnen maken.
8 februari 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
8 februari 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
8 februari 2021
Anoniem
10
Snelle reactie op mijn vraag en een uiterst deskundige uitleg daarover
7 februari 2021
Dhr Kuperus
8
Het is fijn om geadviseerd te worden door een instantie waar je veel informatie van kan krijgen en de hoeveelheid van advies en rapporten vind ik indrukwekkend !! Nu maar hopen dat alles beter uitpakt dan Ohv waar ik destijds bij Beleggingsmatch ook een goed advies voor kreeg 👍😁
7 februari 2021
Anoniem
9
Geen review tekst
5 februari 2021
Anoniem
10
Geen review tekst
4 februari 2021
Dhr Dekker
10
Na in aanvang met een zeer kritische blik Vermogensbeheer.nl benaderd te hebben (er zijn immers genoeg wannabees in dit wereldje) ben ik langzaam ontdooit. Ik ben door hun advies zeer veel wijzer geworden en weet nu veel meer van vermogensbeheer.
3 februari 2021
Dhr Timmermans
8
Geen review tekst
2 februari 2021
Anoniem
8
Geen review tekst
2 februari 2021
Anoniem
9
Geen review tekst
1 februari 2021
Anoniem
9
Geen review tekst
30 januari 2021

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »