Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Pagina 32: Ervaringen met Vermogensbeheer.nl

Bezoekers van deze site beoordelen continu onze dienstverlening en expertise. Het onafhankelijke onderzoeksbureau Feeddex voert dit doorlopende onderzoek uit en is hier in de loop van 2020 mee gestart. Inmiddels hebben we 1.710 beoordelingen ontvangen met een gemiddelde score van 8,6.

Hieronder vindt u de individuele ervaringen van onze bezoekers.

8,6

1.710 beoordelingen



Pagina 32 van 57 (1710 beoordelingen)
Anoniem
8
Geen review tekst
5 februari 2022
Anoniem
9
Geen review tekst
5 februari 2022
Anoniem
8
Geen review tekst
5 februari 2022
Anoniem
9
Geen review tekst
5 februari 2022
Anoniem
8
Geen review tekst
4 februari 2022
Anoniem
8
Geen review tekst
4 februari 2022
Anoniem
9
Geen review tekst
4 februari 2022
Anoniem
8
Geen review tekst
3 februari 2022
Dhr Bongers
10
Ik wilde graag snel een overzicht hebben van partijen die mij zouden passen wat betreft vermogensbeheer. Via vermogensbeheer.nl ben ik snel geholpen. Er was fijn telefonisch contact en daarna kreeg ik snel een lijst met 5 mogelijke partijen die bij mij kunnen passen. Vandaaruit zijn er door vermogensbeheer.nl afspraken voor mij gemaakt. Dit heeft mij enorm geholpen om een volgende stap te kunnen zetten. Prettig en laagdrempelig contact. Duidelijke uitleg. Kortom, ik kan het aanbevelen!
3 februari 2022
Anoniem
8
Accuraat
3 februari 2022
Anoniem
8
Prettige open houding.
3 februari 2022
Anoniem
10
Verhelderend en correct.
3 februari 2022
Anoniem
9
Goede analyse van de vrager en deugdelijke antwoorden met heldere informatie over de aanbevelingen
31 januari 2022
Dhr Versteeg
10
snel rapport beschikbaar, relevante gegevens met betrekking tot belegginskarakteristieken en plezierig telefonisch contact
30 januari 2022
Anoniem
9
Geweldige persoonlijke benadering objectief en betrouwbaar!
29 januari 2022
Anoniem
9
Door gebruik te maken van veel kennis over de branche word je geleidelijk naar die groep beheerders gebracht die bij je wensen aansluiten. Kans op een succesvolle samenwerking neemt daardoor fors toe. Ook ik heb zonder veel onnodig werk de juiste vermogens beheerder gevonden. Het geeft vertrouwen als de start zo positief is.
27 januari 2022
Anoniem
10
Vermogensbeheer is een degelijke club, onafhankelijk bieden ze een goeie service aan die een objectief vergelijk tussen vermogensbeheerders mogelijk maakt. Ik ervoer de start van de relatie als prettig, open gesprekken, ze denken met je mee en een eindelijk hebben ze een uitstekende analyse laten zien dat erg nuttig was in ons besluit met een bepaalde vermogensbeheerder verder te gaan. Het laatste belletje om te checken waar we op geland waren was een perfecte afsluiting met nog wat goeie tips. Vermogensbeheer.nl is zeer zeker aan te bevelen als men een onafhankelijk en onpartijdig advies wil hebben.
27 januari 2022
Anoniem
8
Goed geholpen
27 januari 2022
Dhr Faber
10
Duidelijk, helder, doordacht en transparant!
27 januari 2022
Anoniem
9
prima uitleg, hulp bij vragen en bereikbaar
26 januari 2022
Dhr Kemps
8
Geen review tekst
25 januari 2022
Anoniem
8
Geen review tekst
25 januari 2022
Anoniem
9
Het advies en het rapport was nuttig en professioneel. De opvolging en de terugkoppeling vanwege Vermogensbeheer was correct en attent. Heel goede service.
24 januari 2022
Anoniem
10
Prima service in de zoektocht naar een alternatief beleggingsadvies
24 januari 2022
Dhr Willems
8
Met behulp van Vermogensbeheer.nl op een eenvoudige en verhelderende manier een selectie gemaakt van vermogensbeheerders welke bij mij passen.
23 januari 2022
Anoniem
8
Open, transparant en eerlijk.
22 januari 2022
Anoniem
9
Geen review tekst
22 januari 2022
Anoniem
9
Geen review tekst
21 januari 2022
Anoniem
9
Geen review tekst
21 januari 2022
Dhr Garssen
9
Perfect onafhankelijl advies. Altijd bereikbaar voor advies vragen!
21 januari 2022

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »