Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Pagina 20: Ervaringen met Vermogensbeheer.nl

Bezoekers van deze site beoordelen continu onze dienstverlening en expertise. Het onafhankelijke onderzoeksbureau Feeddex voert dit doorlopende onderzoek uit en is hier in de loop van 2020 mee gestart. Inmiddels hebben we 1.710 beoordelingen ontvangen met een gemiddelde score van 8,6.

Hieronder vindt u de individuele ervaringen van onze bezoekers.

8,6

1.710 beoordelingen



Pagina 20 van 57 (1710 beoordelingen)
Anoniem
9
Prettig contact. Houdt contact en staat open voor feedback…
8 december 2022
Anoniem
10
Geen review tekst
7 december 2022
Anoniem
8
Geen review tekst
6 december 2022
Anoniem
8
Geen review tekst
6 december 2022
Anoniem
9
Geen review tekst
2 december 2022
Dhr van Manen
9
Vanaf het 1e contact t/m het laatste contact heeft Vermogensbeheer mij zeer correct volgens afspraak en op een professionele wijze benaderd en van informatie voorzien.
30 november 2022
Anoniem
8
Geen review tekst
28 november 2022
Anoniem
8
Persoonlijk - ter zake - informatief - kundig. Kortom: zeer aanbevelingswaardig!
26 november 2022
Mevr Huijgens
10
Mijn ervaring met Vermogensbeheer is heel positief. Ze nemen veel tijd en moeite om te achterhalen wat voor belegger je bent. Iets wat ik zelf nog niet wist.. dus goed begeleid en voorgesteld aan interessante partijen
24 november 2022
Dhr Holtmaat
9
Geen review tekst
24 november 2022
Mevr Kloet
9
Zeer goed gesprek gehad
23 november 2022
Anoniem
9
Biedt inhoudelijke en vergelijkbare gegevens over vermogensbeheerders die je verder helpen in het maken van keuzes.
21 november 2022
Anoniem
8
Geen review tekst
20 november 2022
Anoniem
9
Zeer goede ervaring met Vermogensbeheer. NL. Contactpersoon was professioneel en behulpzaam. Heeft mij sterk geholpen bij het bepalen van mijn beleggingsstrategie.
18 november 2022
Dhr Vonck
10
goed neutraal voorstel advies
16 november 2022
Dhr Kouters
8
Duidelijk verhaal, kundige medewerkers en alle informatie is gebaseerd op feiten.
16 november 2022
Dhr Berkelmans
8
Correct
15 november 2022
Dhr Snijders
8
Geen review tekst
15 november 2022
Dhr Mustert
8
Goede service. Professionele informatie. Zeer nuttig!
14 november 2022
Dhr Vanderbroeck
8
Geen review tekst
12 november 2022
Anoniem
9
Geen review tekst
11 november 2022
Anoniem
9
Mooie objectieve rapportage van vermogensbeheerders, waardoor investeren mogelijk wordt op feiten i.p.v. gelikte brochures. Echt een aanrader, zeker als je starter bent zoals ik. Henk
11 november 2022
Anoniem
8
Geen review tekst
10 november 2022
Dhr Brandwijk
9
Geen review tekst
10 november 2022
Anoniem
7
Geen review tekst
9 november 2022
Dhr Veraart
10
Hele bruikbare informatie. En zeer deskundige medewerkers. Geven vrijblijvend advies en dringen geen bedrijven of organisaties op. Ook een zeer plezierig gesprek gehad met een medewerker. Eind oordeel zeker de moeite waard als u vermogen heeft.
9 november 2022
Dhr ten Braak
10
Snelle reactie en precies de informatie waar ik naar op zoek was. Tevreden
8 november 2022
Anoniem
8
Geen review tekst
7 november 2022
Anoniem
8
Hoewel nog geen klant heb ik ervaren dat Vermogensbeheer wel actief betrokken is.
6 november 2022
Anoniem
9
Geen review tekst
5 november 2022

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »