Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Pagina 20: Ervaringen met Vermogensbeheer.nl

Bezoekers van deze site beoordelen continu onze dienstverlening en expertise. Het onafhankelijke onderzoeksbureau Feeddex voert dit doorlopende onderzoek uit en is hier in de loop van 2020 mee gestart. Inmiddels hebben we 1.880 beoordelingen ontvangen met een gemiddelde score van 8,6.

Hieronder vindt u de individuele ervaringen van onze bezoekers.

8,6

1.880 beoordelingen



Pagina 20 van 63 (1880 beoordelingen)
Anoniem
9
correcte info
13 april 2023
Dhr van Zanten
8
Goed contact. Wordt regelmatig geïnformeerd over recente ontwikkelingen
13 april 2023
Anoniem
8
Fijn geholpen door de heer Leeser. Nav contact met hem diverse geslaagde acties ondernomen richting onze financieel adviseur
13 april 2023
Anoniem
9
Ben je op zoek naar een vermogensbeheerder? Vermogensbeheer.nl geeft je in zeer korte tijd een shortlist van passende vermogensbeheerders op basis van je eigen uitgangspunten. Daarnaast kun je ook informatie opvragen vermogensbeheerders die je vanuit je eigen netwerk kent.
12 april 2023
Anoniem
8
Duidelijke analyse van de voorgestelde vermogensbeheerders. Ik heb op basis hiervan voor mij de beste keuze kunnen maken. Dank.
12 april 2023
Dhr Meijer
9
Prima, neutraal, reëel advies.
12 april 2023
Anoniem
9
Luisterend oor en advies op maat met objectieve gegevens en klantwaarderingen waarmee je de geselecteerde aanbieders goed kan vergelijken. Goede begeleiding hierbij en zeker niet opdringerig. Het was weer een plezier te overleggen na een aantal jaren!
7 april 2023
Anoniem
7
goede informatie en vriendelijk
6 april 2023
Anoniem
8
Geen review tekst
6 april 2023
Anoniem
9
Geen review tekst
4 april 2023
Anoniem
8
De contacten liepen vlot en ik kreeg een deskundig rapport overhandigd dat rekening hield met mijn specifieke wensen.
4 april 2023
Dhr Bin Chen
10
Expertise
4 april 2023
Anoniem
9
Goede intake, analyse en opvolging
4 april 2023
Anoniem
8
Vermogensbeheer.nl is kundig en uitstekend in staat (potentiele) klanten te helpen met een op maat keuze aangaande vermogensbeheer.
4 april 2023
Dhr Maas
8
Uitgebreide informatie gekregen. Blij met de telefonische contacten om stap voor stap dichter bij de keuze te komen. Vaak contact of aanvullende informatie nodig was of dat er mogelijk nog vragen waren. Nooit opdringerig gevoeld.
4 april 2023
Anoniem
10
Het ontbreekt aan schriftelijke info, zodat iemand kan groeien in vertrouwen. Er wordt meteen gebeld (beeld).Dit schrikt sommige mensen af. Email is altijd 'n beetje eng.
2 april 2023
Anoniem
10
Het is een professionele organisatie die een goede inschatting van de persoon in kwestie kan maken. Waardoor er een goede sparringpartner ontstaat, zodat de persoon in kwestie de verschillende opties zelf kan ontdekken waaruit ieder voor zich de juiste beslissing kan nemen waarbij hij/zij zich prettig bij voelt. Daarnaast heeft men zinvolle informatie op hun site staan. Ik zou iedereen willen adviseren om voor informatie ook bij Vermogensbeheer te informeren en een vrijblijvend gesprek aan te gaan.
1 april 2023
Dhr Dorrestein
9
Uitstekende service, goed in geleefd in mijn situatie
31 maart 2023
Anoniem
9
Geen review tekst
31 maart 2023
Anoniem
10
Geen review tekst
31 maart 2023
Anoniem
10
Geen review tekst
30 maart 2023
Dhr van Berkel
10
Prima contact.
30 maart 2023
Anoniem
8
Tot mijn verassing heeft vermogensbeheer.nl een uitgebreid rapport opgeleverd met partijen die voor ons interessant zou kunnen zijn. We zijn dan ook met een aantal van de voorgestelde partijen in gesprek gegaan. Op basis van onze beperkte kennis van de deze markt, waren we nooit bij de gekozen partij uitgekomen. Naast het rapport heeft de persoonlijke begeleiding van vermogensbeheer.nl in het proces ons geholpen zaken scherper te krijgen. En nee, het verdienmodel van vermogensbeheer.nl heeft niets te maken met de keuze die wij maken. De samenwerking heb ik al zeer prettig en goed ervaren.
29 maart 2023
Mevr Boersma
9
Kundig en betrokken! Heldere informatie.
25 maart 2023
Anoniem
9
Er werd goed geluisterd naar de wensen en de kennis van de (on)mogelijkheden was uitstekend. Ook werd geduldig geantwoord op vragen. Het hoofdpunt was, naast enkele andere criteria, 'welke partij levert de maximale opbrengst' en volgens mij heb ik dat advies gekregen. Een verbeterpunt is misschien om in het advies per aangeboden partij een 'Gemiddelde per 3, 5 en 10 jaar' op te nemen. Het is me duidelijk dat er meer zaken zijn waar je bij een partij naar moet kijken, maar dit zou wel helpen.
24 maart 2023
Anoniem
8
plezierige benadering met objectief gevoel
23 maart 2023
Anoniem
9
Keurige communicatie
22 maart 2023
Anoniem
9
Plezierig, deskundig en eerlijk gesprek.
22 maart 2023
Anoniem
9
Geen review tekst
21 maart 2023
Anoniem
8
Geen review tekst
21 maart 2023