Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Pagina 11: Ervaringen met Vermogensbeheer.nl

Bezoekers van deze site beoordelen continu onze dienstverlening en expertise. Het onafhankelijke onderzoeksbureau Feeddex voert dit doorlopende onderzoek uit en is hier in de loop van 2020 mee gestart. Inmiddels hebben we 1.710 beoordelingen ontvangen met een gemiddelde score van 8,6.

Hieronder vindt u de individuele ervaringen van onze bezoekers.

8,6

1.710 beoordelingen



Pagina 11 van 57 (1710 beoordelingen)
Anoniem
9
Geen review tekst
3 juli 2023
Anoniem
9
Duidelijk en Vriendelijk in hun communicatie en luisterend nar de klant.
1 juli 2023
Anoniem
7
Geen review tekst
29 juni 2023
Anoniem
10
Geen review tekst
29 juni 2023
Anoniem
8
Geen review tekst
29 juni 2023
Anoniem
8
Geen review tekst
29 juni 2023
Anoniem
10
Aangenaam contact, in duidelijk verstaanbare taal. Uitgebreide en relevante informatie in het SelectieRapport en Klanttevredenheidsrapport, heeft me toegelaten om een weloverwogen keuze te maken.
28 juni 2023
Anoniem
8
Mijn ervaring is dat je een goed inzicht krijgt wat verschillende vermogensbeheerders aan rendementen geeft en welke werkwijze zij hanteren. Ik zit bij een vermogensbeheerder waar ik niet echt tevreden over ben. Eigenlijk wil ik switchen maar de tijd is daar te onzeker voor. Als de tijd rijp is zal ik zeker vermogensbeheer hiervoor inschakelen.
27 juni 2023
Anoniem
9
Duidelijke uitleg en nauwe betrokkenheid.
26 juni 2023
Anoniem
7
Geen review tekst
25 juni 2023
Anoniem
9
Geen review tekst
24 juni 2023
Anoniem
9
Heel plezierig
23 juni 2023
Mevr van Andel
10
Betrokken, duidelijk, gedreven. Aardig
23 juni 2023
Anoniem
9
Geen review tekst
22 juni 2023
Anoniem
10
Geen review tekst
22 juni 2023
Anoniem
9
Uitstekend contact!
21 juni 2023
Dhr Menco
8
Vermogensbeheer beschikt over informatie van een groot aantal vermogensbeheerders. Ze ondersteunen met de selectie van een beheerder. Hoewel de database zeker niet compleet is, helpt de selectie zeker met het vinden van een geschikte partij. Daarnaast wordt telefonisch uitstekende ondersteuning en follow-up gegeven.
21 juni 2023
Anoniem
8
Geen review tekst
17 juni 2023
Dhr van der Hoorn
9
Zowel de jaarlijkse rapportage als het persoonlijk gesprek, zijn een een ideale toetssteen om te bepalen of een vermogensbeheerder onder-, gemiddeld of bovenmaats presteert, De rapportage is goed toegankelijk en geeft een snel en breed inzicht in de kwaliteit van verschillende vermogensbeheerders.
16 juni 2023
Anoniem
9
Zo op het oog prima advies, geïnteresseerde medewerker(s), prima en herhaald contact.
15 juni 2023
Anoniem
8
Geen review tekst
15 juni 2023
Anoniem
9
Geen review tekst
14 juni 2023
Anoniem
9
Geen review tekst
13 juni 2023
Anoniem
10
Frits van Manen verdient een dikke 10 voor zijn vasthoudendheid en correcte omgang met moeilijk bereikbare klanten.
12 juni 2023
Anoniem
9
Hoewel ik uiteindelijk niet verder ben gegaan met vermogensbeheer.nl, wel een aantal prettig gesprekken gehad met kundig persoonlijk advies. Ik heb het als ontspannen en oprecht ervaren.
11 juni 2023
Anoniem
9
Duidelijk aanbod. Goede communicatie. Vriendelijke adviseur.
11 juni 2023
Anoniem
10
Geen review tekst
11 juni 2023
Anoniem
8
Geen review tekst
10 juni 2023
Anoniem
9
Geen review tekst
9 juni 2023
Anoniem
10
Ik was positief verrast door de service van Vermogensbeheer.nl. Na een kort telefonisch interview ontving ik binnen een paar dagen een zeer uitgebreid rapport van 5 vermogensbeheerders die goed aansloten bij het profiel dat ik voor ogen had.
9 juni 2023

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »