Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Pagina 11: Ervaringen met Vermogensbeheer.nl

Bezoekers van deze site beoordelen continu onze dienstverlening en expertise. Het onafhankelijke onderzoeksbureau Feeddex voert dit doorlopende onderzoek uit en is hier in de loop van 2020 mee gestart. Inmiddels hebben we 1.862 beoordelingen ontvangen met een gemiddelde score van 8,6.

Hieronder vindt u de individuele ervaringen van onze bezoekers.

8,6

1.862 beoordelingen



Pagina 11 van 63 (1862 beoordelingen)
Dhr Hogerheijde
9
Vermogensbeheer leverde voor mij interessante benchmark op en daarmee meer inzicht om te kunnen beslissen.
11 november 2023
Anoniem
9
Geen review tekst
10 november 2023
Anoniem
9
Geen review tekst
9 november 2023
Anoniem
8
Wij hebben de samenwerking met Vermogensbeheer als zeer prettig ervaren
9 november 2023
Anoniem
8
Geen review tekst
9 november 2023
Anoniem
9
Geen review tekst
9 november 2023
Anoniem
9
Geen review tekst
9 november 2023
Anoniem
8
Geen review tekst
8 november 2023
Anoniem
9
Prima geholpen door vermogensbeheer.nl. Uiteindelijk in contact gekomen met geschikte vermogensbeheerders waarmee ik verder in zee ben gegaan.
7 november 2023
Anoniem
10
goede service - oplovolging dik ok goede informatie
7 november 2023
Dhr Tummers
8
Ben niet doorgegaan met investeren, maar vond het een prettige kennismaking. Geen doorduwen, maar goed advies. Succes verder.
3 november 2023
Anoniem
10
Geen review tekst
2 november 2023
Anoniem
10
Zeer goed duidelijk gesprek gehad.
2 november 2023
Anoniem
8
Goede service, heldere rapportages en betrouwbaarst afspraken.
2 november 2023
Dhr Bakers
9
Alles zeer correct.
1 november 2023
Anoniem
7
Duidelijke communicatie en vergelijking.
1 november 2023
Anoniem
8
Advies gevraagd i.v.m. heroverweging om wel of niet bij een bepaalde indexbelegger te blijven i.v.m. fusie van deze. Telefonisch contact gehad, informatie toegestuurd gekregen en me opnieuw kunnen beraden. Alles werd even zakelijk als plezierig door Vermogensbeheer uitgevoerd
1 november 2023
Anoniem
8
Geen review tekst
1 november 2023
Anoniem
8
Geen review tekst
31 oktober 2023
Anoniem
8
Geen review tekst
30 oktober 2023
Anoniem
8
Professionele benadering
28 oktober 2023
Dhr de Jong
8
Prettige communicatie. Objectief voorstel.
28 oktober 2023
Anoniem
9
Professionele aanpak met persoonlijke aandacht.
28 oktober 2023
Dhr Dieleman
9
Aardige man, goed advies en onderbouwing.
28 oktober 2023
Anoniem
8
Geen review tekst
27 oktober 2023
Anoniem
10
Geen review tekst
27 oktober 2023
Anoniem
8
Geen review tekst
26 oktober 2023
Anoniem
10
Geen review tekst
26 oktober 2023
Anoniem
8
Geen review tekst
25 oktober 2023
Anoniem
8
Geen review tekst
25 oktober 2023