Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Doelbeleggen beleggingen

Online vermogensbeheerder Doelbeleggen werkt met vijf beleggingsportefeuilles, in oplopend risicoprofiel van A tot en met E. Doelbeleggen belegt deze profielen met wereldwijd gespreide indextrackers. Doelbeleggen zal naar aanleiding van de ontwikkelingen op de financiële markten de wegingen periodiek naar de optimale beleggingsmix herbalanceren. De beheerders doen niet aan tactische asset allocatie.

De ETF's ofwel de indextrackers waar u in belegt, kunnen worden uitgeleend. Op deze wijze verdient Doelbeleggen of u een klein extra rendement. Dit extra rendement gaat uiteraard gepaard met extra risico. Er komt dan namelijk een klein risico bij van verminderde verhandelbaarheid van uw portefeuille. De vermogensbeheerder hanteert verder minimum eisen bij de selectie van indextrackers.
Belegt inTrackers
RegioWereld
HuisfondsenGeen
Eigen wensen klantNee
Rapportage1x per kwartaal een online portefeuilleoverzicht en 1 x per jaar een fiscaal overzicht.
Inzage portefeuilleDe cliënt heeft dagelijks online toegang tot de beleggingsportefeuille.
Goedenacht,
Wij beoordelen alle vermogensbeheerders in Nederland.

Wilt u zien hoe wij Doelbeleggen beoordelen?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €100
Vanaf €2.500
Vanaf €15.000
Vanaf €500
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »