Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Doelbeleggen

De online vermogensbeheerder Doelbeleggen is net als Oxby een handelsnaam van Velthuyse Mulder Vermogensbeheer te Amstelveen. Het label Doelbeleggen bestaat sinds 2016.

Bij Doelbeleggen gaat men ervan uit dat geld altijd een doel heeft. Doelen zijn bijvoorbeeld de studie van uw kind of uw pensioen. Dit doel wordt met u online bepaald. Het online platform hanteert een doelmeter, ofwel een berekening, om te signaleren of u gegeven uw inleg en de gekozen looptijd uw doel (nog) kunt behalen.

U kunt met een éénmalige storting laten beleggen en/of met een periodieke inleg. Doelbeleggen werkt met vijf beleggingsportefeuilles, A tot en met E, in oplopend risico. De online beheerder belegt deze profielen modelmatig met behulp van indextrackers.

U belegt in Stichting Collectieve Beleggersgiro en die heeft de rekening lopen bij een depotbank. U kunt uw belegging iedere dag beëindigen, behalve voor de zogenaamde Box 1 (pensioen-) beleggingen. Daar dient men rekening te houden met de geldende belastingregels.

Doelbeleggen biedt online vermogensbeheer aan vanaf € 25.
Oprichtingsjaar2016
Belegd vermogenOnbekend
Medewerkers15 tot 25 medewerkers
Depotbank(en)ABN AMRO Bank, InsingerGilissen Bankiers, Kasbank (Caceis), Saxo Bank
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als bindend te aanvaarden.
Vestiging(en)Amstelveen
Goedemorgen,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten gratis beschikbaar, onder andere over Doelbeleggen.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €100
Vanaf €2.500
Vanaf €15.000
Vanaf €500
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Meer informatie »