Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Dijkstra Beaumont Wealth Management

Dijkstra Beaumont Wealth Management is in 2005 opgericht en werkt vanuit Maarssen voor vermogende particulieren en instellingen in de hele Benelux. De core business van de onderneming is een mix van vermogensbeheer en –advies. Verder staat het garant voor de financial consultancy van klanten. Hierbij variëren de werkzaamheden onder andere van financiële- en nalatenschapsplanning plus riskmanagement tot herfinanciering van bedrijfsactiviteiten, bedrijfsbeëindiging en –overdracht.

Dijkstra Beaumont Wealth Management is aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD echter men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie NIET als bindend te aanvaarden.
Oprichtingsjaar2005
Belegd vermogen€ 100 tot € 250 miljoen
Medewerkers3 tot 5 medewerkers
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD echter men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie NIET als bindend te aanvaarden.
Vestiging(en)Maarssen
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »