Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan
Beschrijving
De Waerdt Vermogensbeheer is een vermogensbeheerder pur sang. Behalve traditioneel vermogensbeheer biedt het meer en meer zogenaamde ‘structured products’ aan. De onderneming is gevestigd in Roermond en bestaat sinds 1999.

De Waerdt Vermogensbeheer heeft geen kant-en-klaar servicepakket. Het biedt vermogensbeheer op maat. Uw specifieke wensen, fiscale positie, toekomstplannen, risicobereidheid en rendementsverwachting bepalen de koers. De beheerder stemt de beleggingsstrategie daarop af. Hierbij volgt het enerzijds de regels van traditioneel beheer en past anderzijds een zogenaamd aandelen performance programma toe op basis van technische analyse. Volgens deze aanpak valt zowel in stijgende als dalende aandelenmarkten winst te boeken. Daarnaast heeft de vermogensbeheerder beleggingen met ‘specials’ en ‘structured products’ ofwel samengestelde beleggingsproducten in zijn aanbod.
Let op! U kunt De Waerdt niet goed
vergelijken met andere vermogensbeheerders
Dienstverlening
VermogensbeheerJa, vanaf € 50.000,-
BeleggingsadviesNee
Organisatie
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen