Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

De Waerdt Vermogensbeheer

De Waerdt Vermogensbeheer is een vermogensbeheerder pur sang. Behalve traditioneel vermogensbeheer biedt het meer en meer zogenaamde ‘structured products’ aan. De onderneming is gevestigd in Roermond en bestaat sinds 1999.

De Waerdt Vermogensbeheer heeft geen kant-en-klaar servicepakket. Het biedt vermogensbeheer op maat. Uw specifieke wensen, fiscale positie, toekomstplannen, risicobereidheid en rendementsverwachting bepalen de koers. De beheerder stemt de beleggingsstrategie daarop af. Hierbij volgt het enerzijds de regels van traditioneel beheer en past anderzijds een zogenaamd aandelen performance programma toe op basis van technische analyse. Volgens deze aanpak valt zowel in stijgende als dalende aandelenmarkten winst te boeken. Daarnaast heeft de vermogensbeheerder beleggingen met ‘specials’ en ‘structured products’ ofwel samengestelde beleggingsproducten in zijn aanbod.
Oprichtingsjaar1999
Belegd vermogen€ 50 tot € 100 miljoen
Medewerkers5 tot 10 medewerkers
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Roermond
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »