Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

De VermogensMeesters

De VermogensMeesters uit Rotterdam zijn gestart in 2009 als beleggingsadviseurs en zijn sinds 2012 actief als vermogensbeheerder. De VermogensMeesters assisteren en adviseren stichtingen en vermogende particulieren bij het beheer van hun vermogen. Het bestuur van de VermogensMeesters wordt gevormd door IJs van Leijen en Eric de Vrij.

De werkzaamheden bestaan uit strategiebepaling voor het gehele vermogen, het invullen van de beleggingsstrategie en afhandeling van de orders. Minimaal één keer per kwartaal vindt er een persoonlijk gesprek plaats met klanten. Daarnaast bespreken ze tussentijds de gezamenlijke ideeën en brengen deze ten uitvoer. Jaarlijks stelt men samen met de klant vast of de strategie nog past bij de geformuleerde doelen.
LET OP! De VermogensMeesters is niet beoordeeld door ons. Wij kunnen u dus geen kwalitatief oordeel geven over de dienstverlening van deze beheerder.
Oprichtingsjaar2009
Belegd vermogenOnbekend
Medewerkers2 medewerkers
Depotbank(en)Saxo Bank
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Rotterdam
Goedenacht,
Helaas is De VermogensMeesters onvoldoende transparant. We hebben ook nog te weinig reviews van klanten over VermogensMeesters ontvangen.

We kunnen u daarom geen uitgebreid BedrijfsRapport en KlanttevredenheidsRapport over VermogensMeesters verstrekken.

Mogelijk kunnen we u toch verder helpen. Wilt u weten welke informatie voor u mogelijk interessant is?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €10.000
Vanaf €500
Vanaf €1.000
Vanaf €15.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Meer informatie »