Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

De VermogensMeesters

Vergelijk De VermogensMeesters ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:   Niet beoordeeld   -   Vermogensbeheer vanaf  € 0   -   Vestiging:  Rotterdam

Over De VermogensMeesters

De VermogensMeesters uit Rotterdam zijn gestart in 2009 als beleggingsadviseurs en zijn sinds 2012 actief als vermogensbeheerder. De VermogensMeesters assisteren en adviseren stichtingen en vermogende particulieren bij het beheer van hun vermogen.

De werkzaamheden bestaan uit strategiebepaling voor het gehele vermogen, het invullen van de beleggingsstrategie en afhandeling van de orders. Minimaal één keer per kwartaal vindt er een persoonlijk gesprek plaats met klanten. Daarnaast bespreken ze tussentijds de gezamenlijke ideeën en brengen deze ten uitvoer. Jaarlijks stelt men samen met de klant vast of de strategie nog past bij de geformuleerde doelen.
De VermogensMeesters

Expertbeoordeling

De VermogensMeesters is niet beoordeeld door ons.

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 0,-
BeleggingsadviesJa, vanaf € 0,-
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen