Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

De Vereenigde Effecten Compagnie

De Vereenigde Effecten Compagnie, gevestigd in De Rijp en Amsterdam, levert sinds 2011 financiële diensten aan particuliere en institutionele beleggers. Binnen de onderneming zijn deze activiteiten in twee verschillende business units ondergebracht. De dienstverlening van de onderneming omvat vermogensbeheer, advisering en het uitvoeren van effectenorders. Ook kunt u bij de onderneming terecht voor Sociaal Verantwoord Beleggen.

Het beleggingsbeleid bij De Vereenigde Effecten Compagnie is gebaseerd op ‘value investing’ waarbij via ‘asset allocatie’ de portefeuilles worden gevuld met fondsen en/of individuele titels. Eveneens zijn vanwege diversificatie andere beleggingen mogelijk.

De Vereenigde Effecten Compagnie biedt vermogensbeheer aan vanaf €100.000.

LET OP! De Vereenigde Effecten Compagnie aanvaardt de uitspraken van het klachteninstituut KiFiD niet als bindend. Dit betekent dat zij bij een geschil met een klant de uitspraak van het KiFiD kunnen negeren. De klant zal dan zijn gelijk via de rechter moeten halen. Meer dan 90% van alle vermogensbeheerders in Nederland aanvaardt de uitspraken van het KiFiD wel als bindend en consumentenorganisaties pleiten hier ook voor.
Oprichtingsjaar2001
Belegd vermogen€ 100 tot € 250 miljoen
Medewerkers5 tot 10 medewerkers
Depotbank(en)ABN AMRO Bank, Kasbank (Caceis)
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD echter men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie NIET als bindend te aanvaarden.
Vestiging(en)De Rijp, Amsterdam
Goedemiddag,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten gratis beschikbaar, onder andere over De VEC.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €100.000
Vanaf €100.000
Vanaf €100.000
Vanaf €100.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Meer informatie »