Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan
De beleggingsstrategie van De Medici en de beleggingsproducten en categorieën waarin De Medici voor haar klanten kan beleggen zijn hier opgenomen.
Beleggingen
Belegt inIndividuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Vastgoed, Grondstoffen, Derivaten, Hedge Funds, Structured products, Private equity, Valuta
RegioWereld
BeleggingsstrategiePortefeuillesamenstelling en selectie van beleggingsinstrumenten vinden plaats op basis van een door de cliënt vooraf bepaald volatiliteitsinterval waarbij gebruik wordt gemaakt van standaarddeviaties van de verschillende beleggingsinstumenten. Niet de verschillende soorten beleggingscategoriën zijn belangrijk (zoals obligaties of aandelen) maar de gewenste mate van volatiliteit. Binnen de gekozen volatiliteitsintervallen wordt het optimale rendement nagestreefd.
HuisfondsenGeen
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen