Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan
Beschrijving
De’ Medici Vermogensbeheer is een zelfstandige vermogensbeheerder opgericht in 2012 en gevestigd in Zutphen. Door haar onafhankelijkheid van een bank is een onafhankelijke koers gewaarborgd. De cliënt wordt geen slachtoffer van de concurrerende belangen binnen een groot (bank)instituut.

De’ Medici Vermogensbeheer levert een op het individu gericht beheer in samenhang met complete financiële- en pensioenadvisering. Er wordt geen collectief beheer gevoerd. Alle beleggingsbeslissingen worden voor iedere belegger apart genomen en zijn dus ook verschillend van elkaar. De financiële situatie van iedere belegger staat centraal. De’ Medici Vermogensbeheer voert een gedegen beleggingsbeleid.

De’ Medici Vermogensbeheer beschikt over een uniek en modern systeem om het risico op transparante manier te beheersen. De cliënt bepaalt zelf de mate van het beleggingsrisico dat gedurende het beleggingsproces continu zichtbaar wordt gemaakt. Door haar expertise in de toepassing van Exchange Traded Funds (ETF’s ofwel indextrackers) in beleggingsportefeuilles behoort De’ Medici Vermogensbeheer tot de voorhoede in het gebruik van ETF’s. De wereldwijde toepassing van ETF’s is zeer succesvol.

De’ Medici Vermogensbeheer rekent definitief af met het misbruiken van transactieprovisies (de zogenaamde retourprovisie) en met het doorvoeren van allerlei vervelende organisatorische wijzigingen. De cliënt ontmoet rust en zekerheid. De vermogensbeheerders onderhouden met de cliënt een duurzame persoonlijke relatie.
Let op! U kunt De Medici niet goed
vergelijken met andere vermogensbeheerders
Dienstverlening
VermogensbeheerJa, vanaf € 10.000,-
BeleggingsadviesNee
Organisatie
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen