Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

De Medici Vermogensbeheer

De’ Medici Vermogensbeheer is een zelfstandige vermogensbeheerder opgericht in 2012 en gevestigd in Zutphen.

De Medici Vermogensbeheer levert een op het individu gericht beheer in samenhang met complete financiële- en pensioenadvisering. Er wordt geen collectief beheer gevoerd. Alle beleggingsbeslissingen worden voor iedere belegger apart genomen en zijn dus ook verschillend van elkaar. De financiële situatie van iedere belegger staat centraal. De’ Medici Vermogensbeheer voert een gedegen beleggingsbeleid.

De Medici Vermogensbeheer beschikt over een systeem om het risico op transparante manier te beheersen. De cliënt bepaalt zelf de mate van het beleggingsrisico dat gedurende het beleggingsproces continu zichtbaar wordt gemaakt. Door haar expertise in de toepassing van Exchange Traded Funds (ETF’s ofwel indextrackers) in beleggingsportefeuilles behoort De’ Medici Vermogensbeheer tot de voorhoede in het gebruik van ETF’s. De wereldwijde toepassing van ETF’s is zeer succesvol.

De Medici Vermogensbeheer biedt vermogensbeheer aan vanaf €10.000.
LET OP! De Medici Vermogensbeheer is niet beoordeeld door ons. Wij kunnen u dus geen kwalitatief oordeel geven over de dienstverlening van deze beheerder.
Oprichtingsjaar2012
Belegd vermogenOnbekend
Medewerkers3 tot 5 medewerkers
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Zutphen
Goedenavond,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten gratis beschikbaar, onder andere over De Medici.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €25.000
Vanaf €5.000
Vanaf €25.000
Vanaf €2.500