Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

De Bruin Vermogensbeheer

De Bruin Vermogensbeheer is gevestigd in Waddinxveen en is in 1994 opgericht. De onderneming houdt zich bezig met vermogensbeheer en beleggingsadvies voor particulieren en zakelijke klanten.

De filosofie van De Bruin Vermogensbeheer is dat risico en rendement met elkaar in balans moeten zijn om het vermogen te laten renderen. Om dat te realiseren, kiest het voor een ‘top-down’ benadering. Zo stelt het aan de hand van eigen research, fundamentele analyses en marktkennis de beleggingsportefeuilles samen. Gespreid over verschillende categorieën om de beleggingsrisico’s te beheersen. Het gebruikt derivaten om portefeuillerisico’s in te perken en belegt voor de midden en lange termijn, omdat deze minder gevoelig zijn voor sentimenten en beursfluctuaties, aldus de vermogensbeheerder.
Oprichtingsjaar1994
Belegd vermogen€ 50 tot € 100 miljoen
Medewerkers2 medewerkers
Vestiging(en)Waddinxveen
Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 105 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van De Bruin Vermogensbeheer
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.