Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Comtessa Vermogensbeheer

Comtessa Vermogensbeheer
Comtessa Vermogensbeheer te Hoofddorp is actief sinds 2009.

Comtessa Vermogensbeheer combineert een ‘top-down’ benadering met de door de vermogensbeheerder ontwikkelde ‘six-pack’ strategie. De 'top-down' benadering behelst dat de fundamentele beleggingsbeslissingen worden gefilterd door in eerste instantie te kijken welk werelddeel/land de meeste kansen biedt voor de korte en middellange termijn, vervolgens binnen dit geografisch gekozen gebied welke bedrijfstak het meest interessant is om vervolgens de laatste selectie te kiezen voor de onderneming binnen deze bedrijfstak die weer de meeste koerspotentie wordt toegedicht.

Bij deze vermogensbeheerder is er in beginsel keuze uit zes verschillende beleggingsprofielen. Afhankelijk van het risicoprofiel – ambitieus, stabiel, behoedzaam – kan een passende maatgesneden beleggingsportefeuille worden samengesteld specifiek naar de wensen van de cliënt. Streven naar een goed evenwicht tussen aandelen en vastrentende compartimenten staat hierin voorop met als einddoel maximaal rendement op de lange termijn en proactief inspel en op zowel kansen als bedreigingen op de internationale financiële markten.

Comtessa Vermogensbeheer biedt vermogensbeheer aan vanaf €100.000.
Oprichtingsjaar 2009
Belegd vermogen € 25 tot € 50 miljoen
Medewerkers 5 tot 10 medewerkers
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en) Hoofddorp
Goedenavond,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten gratis beschikbaar, onder andere over Comtessa.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Aberfeld Vermogensbeheer Vanaf €100.000
Fintessa Vermogensbeheer Vanaf €100.000
De Vereenigde Effecten Compagnie Vanaf €100.000
Vermogensbeheer Friesland Vanaf €100.000