Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Beleggingen Cobber Finance

De focus ligt op de realisatie van vooraf geformuleerde doelstellingen meer dan op het verslaan van benchmarks. De nadruk binnen het beleggingsproces ligt op risicobeheersing en daarna rendementsmaximalisatie. Men hanteert een core-/satelite benadering. Het core-gedeelte van de portefeuille wordt met name ingevuld met indexfondsen en ETF's, terwijl binnen het satelite-gedeelte gebruik wordt gemaakt van beleggingsfondsen met een actieve strategie. Deze actieve beleggingsfondsen worden geselecteerd op basis van kwantitatieve en kwalitatieve kenmerken.

Er wordt belegd in aandelen, obligatie-, vastgoed-, hedge- en grondstoffenfondsen. Marktverwachtingen kunnen leiden tot tijdelijke onder- en overwegingen van bepaalde beleggingscategorieën (tactische asset-allocatie), hiermee probeert Cobber extra waarde toe te voegen.
Belegt inIndividuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Derivaten, Hedge Funds, Structured products
RegioWereld
HuisfondsenGeen
Eigen wensen klantNee
RapportagePer kwartaal en jaar.
Inzage portefeuilleOnline inzage 24/7.
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.