Vraag direct een gratis SelectieRapport aan

Cobber Finance

De vermogensbeheerder Cobber Finance uit Amsterdam is een vermogensbeheerder met als specialiteit doelbeleggen. Daarnaast biedt het portefeuille-analyse en consultancydiensten aan. Hierbij geeft het advies en ondersteuning op het gebied van ‘structured products’, derivaten en financieel complexe zaken. De onderneming richt zich op onder andere particuliere en institutionele beleggers.

De focus bij het beheren van vermogens ligt bij Cobber Finance op het realiseren van vooraf geformuleerde financiële doelstellingen. Hierbij wordt de kans op het behalen van het financiële doel gemaximaliseerd. Risicobeheersing en vermogensbehoud staan hierbij voorop en niet winstmaximalisatie en beter presteren dan de benchmark. Uitgangspunt van iedere portefeuille is een uitgebreid klant-/risicoprofiel. Dit maatwerk profiel leidt naar een vermogensoplossing die past binnen het financiële plan van de cliënt.

Cobber Finance biedt vermogensbeheer aan vanaf €100.000.
Oprichtingsjaar2010
Belegd vermogen€ 25 tot € 50 miljoen
Medewerkers5 tot 10 medewerkers
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Amsterdam
Goedenacht,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten gratis beschikbaar, onder andere over Cobber Finance.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €100.000
Vanaf €100.000
Vanaf €100.000
Vanaf €100.000