Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan
Vergelijk Cobber Finance ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 100.000   -   Vestiging:  Amsterdam

Over Cobber Finance

De vermogensbeheerder Cobber Finance uit Amsterdam is een vermogensbeheerder met als specialiteit doelbeleggen. Daarnaast biedt het portefeuille-analyse en consultancydiensten aan. Hierbij geeft het advies en ondersteuning op het gebied van ‘structured products’, derivaten en financieel complexe zaken. De onderneming richt zich op onder andere particuliere en institutionele beleggers.

De focus bij het beheren van vermogens ligt bij Cobber Finance op het realiseren van vooraf geformuleerde financiële doelstellingen. Hierbij wordt de kans op het behalen van het financiële doel gemaximaliseerd. Risicobeheersing en vermogensbehoud staan hierbij voorop en niet winstmaximalisatie en beter presteren dan de benchmark. Uitgangspunt van iedere portefeuille is een uitgebreid klant-/risicoprofiel. Dit maatwerk profiel leidt naar een vermogensoplossing die past binnen het financiële plan van de cliënt.
Cobber Finance

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 91 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van Cobber Finance
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 100.000,-
BeleggingsadviesNee
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.