Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Clavis beleggingen

Clavis heeft een actief beleggingsbeleid en belegt voor haar relaties vooral in individuele aandelen en obligaties. Daarnaast neemt Clavis nog posities in via indextrackers en beleggingsfondsen. Clavis streeft met het beleggingsbeleid naar een aantrekkelijk rendement bij een lager risico dan gemiddeld.

Clavis heeft brede ervaring op financiële markten, maar ook in private markten. De kennis en ervaring uit beide omgevingen komt terug in de portefeuilles.

Kernelementen in het beleid van Clavis zijn: kwaliteit van de beleggingen, actief beheer van de portefeuille, flexibiliteit in het beleggingsbeleid en bescherming van de beleggingen als het nodig is.
Belegt inIndividuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Vastgoed, Hedge Funds, Private equity
RegioWereld
HuisfondsenGeen
Eigen wensen klantJa
RapportagePer kwartaal een rapportage met een uitgebreide toelichting. De portefeuille en andere informatie is online via het rapportagesysteem Rapper op dag basis te volgen.
Inzage portefeuilleInzage kan o.a. via de depotbank Saxo en via online rapportagesysteem Rapper.
Goedenacht,
Wij beoordelen alle vermogensbeheerders in Nederland.

Wilt u zien hoe wij Clavis beoordelen?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €250.000
Vanaf €10.000
Vanaf €500.000
Vanaf €150.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »