Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan
Beschrijving
Care IS Vermogensbeheer is in 2010 opgericht en actief vanuit haar kantoor in Volendam. De motivatie van de drie ervaren partners om een vermogensbeheerder te starten, lag in de overtuiging dat vermogensbeheer beter en goedkoper kon dan tot dan toe doorgaans werd aangeboden. Care IS hanteert als uitgangspunt dat vermogensbehoud de basis vormt voor vermogensgroei op lange termijn. De belangrijkste beleggingsprincipes daarbij zijn: brede spreiding, transparantie, dagelijks in- en uitstappen en kostenefficiëntie.

Voordat met beleggen gestart wordt, vindt een uitgebreide inventarisatie plaats van de financiële situatie, wensen en doelen van de klant. Met behulp van 2.000 beleggingssimulaties wordt aan de klant inzicht gegeven in de verschillende positieve en negatieve rendementsscenario’s. Vervolgens stelt Care IS samen met de klant het risicoprofiel vast.

Care IS belegt gespreid in aandelen, obligaties, vastgoed en grondstoffen. Hiervoor gebruikt men passieve indexproducten (ETF’s), waarbij de gewichten van de Asset categorieën bepaald worden door het risicoprofiel van de klant.

Care IS biedt vermogensbeheer aan vanaf € 100.000.
Vergelijk Care IS
ook met andere vermogensbeheerders
Dienstverlening
VermogensbeheerJa, vanaf € 100.000,-
BeleggingsadviesNee
Organisatie
Lid van verenigingDe Vereniging van Vermogensbeheerders en Adviseurs (VV&A).
Oprichtingsjaar2010
Belegd vermogen€ 100 tot € 250 miljoen
Depotbank(en)BinckBank
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
KlantonderhoudDe beheerder voert minimaal één keer per jaar een persoonlijk gesprek met de klant. Een onderdeel van het jaarlijkse persoonlijke gesprek is de update van het risicoprofiel. Naast het jaarlijkse persoonlijke gesprek heeft men ook minimaal 1x per jaar telefonisch contact met de klant. Persoonlijk contact vinden ze bij Care IS erg belangrijk. Daarom stimuleren ze klanten ook vragen te stellen en nemen ze regelmatig telefonisch contact op met hun klanten.
DSI geregistreerdP. (Loege) Schilder, R.M. (Ronald) te Dorsthorst en M.G.J. (Marcel) van de Meent zijn geregistreerd bij de DSI, de instelling voor het bevorderen van de deskundigheid en de integriteit van financieel dienstverleners.
Eigen vermogen medewerkersMet het vermogen van Care IS zelf wordt niet belegd. Dit om eventuele belangenverstrengelingen te voorkomen. Wel wordt door eigenaren en medewerker met privé gelden belegt bij Care IS.
Vestiging(en)Volendam
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen