Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Care IS Vermogensbeheer

Care IS Vermogensbeheer is in 2010 opgericht en actief vanuit haar kantoor in Volendam. De motivatie van de drie ervaren partners om een vermogensbeheerder te starten, lag in de overtuiging dat vermogensbeheer beter en goedkoper kon dan tot dan toe doorgaans werd aangeboden. Care IS hanteert als uitgangspunt dat vermogensbehoud de basis vormt voor vermogensgroei op lange termijn. De belangrijkste beleggingsprincipes daarbij zijn: brede spreiding, transparantie, dagelijks in- en uitstappen en kostenefficiëntie.

Voordat met beleggen gestart wordt, vindt een uitgebreide inventarisatie plaats van de financiële situatie, wensen en doelen van de klant. Met behulp van 2.000 beleggingssimulaties wordt aan de klant inzicht gegeven in de verschillende positieve en negatieve rendementsscenario’s. Vervolgens stelt Care IS samen met de klant het risicoprofiel vast.

Care IS belegt gespreid in aandelen, obligaties, vastgoed en grondstoffen. Hiervoor gebruikt men passieve indexproducten (ETF’s), waarbij de gewichten van de Asset categorieën bepaald worden door het risicoprofiel van de klant.

Care IS biedt vermogensbeheer aan vanaf €100.000.
Goedenavond,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten over Care IS Vermogensbeheer gratis beschikbaar.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?
Oprichtingsjaar2010
Medewerkers5 tot 10 medewerkers
Vestiging(en)Volendam
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen