Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Care IS Vermogensbeheer beleggingen

Care IS vermogensbeheer belegt volgens een eigen beleggingsstrategie: Actief Indexbeleggen. Care IS combineert hiermee de voordelen van passief indexbeleggen en actief beleggen.

In de basis wordt het vermogen breed gespreid belegd in indexfondsen en ETF’s. Met een actieve blik worden de beleggingen vervolgens doorlopend afgestemd op mogelijke risico’s, de nieuwste trends en andere marktontwikkelingen. Zo wordt geprobeerd het risico op koersdalingen zo klein mogelijk te houden. Hiermee onderscheid Care IS zich van andere indexbeleggers en passief beleggende vermogensbeheerders. Bovendien voldoen alle beleggingen aan duurzame ESG richtlijnen.

Met verschillende risicoprofielen waaruit klanten kunnen kiezen, een persoonlijk aanspreekpunt en lage kosten heeft Care IS voor iedereen een passende beleggingsoplossing.test
Belegt inBeleggingsfondsen, Trackers, Duurzaam beleggingsbeleid
RegioWereld
HuisfondsenGeen
Eigen wensen klantNee
RapportagePer kwartaal en jaar.
Inzage portefeuilleOnline inzage 24/7 via de website en een App.
Goedenavond,
Wilt u zien hoe bestaande klanten Care IS Vermogensbeheer beoordelen en wat onze eigen expertbeoordeling is?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »