Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Care IS Vermogensbeheer beleggingen

Care IS kiest voor wereldwijd gespreid beleggen in duurzame indexfondsen en ETF’s. Zo houden zij de kosten laag, profiteren zij van een stijgende wereldeconomie en beperken zij de impact van individuele gebeurtenissen.

In de basis wordt het vermogen breed gespreid belegd in indexfondsen en ETF’s. Met een actieve blik worden de beleggingen vervolgens doorlopend afgestemd op mogelijke risico’s en andere marktontwikkelingen. Zo beleggen klanten bij Care IS altijd in de meest actuele beleggingsportefeuille die aansluit bij hun situatie.

Care IS biedt twee verschillende beleggingsportefeuilles aan, Actief Indexbeleggen en Inkomstenbeleggen. Bij beide portefeuilles kiest Care IS voor wereldwijd gespreid beleggen in aandelen en obligaties. Bij Inkomstenbeleggen bestaat de portefeuille uit ETF's met aandelen en obligaties die rente en dividend uitkeren.

Met verschillende risicoprofielen waaruit klanten kunnen kiezen, een persoonlijk aanspreekpunt en lage kosten heeft Care IS voor iedereen een passende beleggingsoplossing.
Belegt inBeleggingsfondsen, Trackers, Duurzaam beleggingsbeleid
RegioWereld
HuisfondsenGeen
Eigen wensen klantNee
RapportagePer kwartaal en jaar.
Inzage portefeuilleOnline inzage 24/7 via de website en een App.
Goedemiddag,
Wilt u zien hoe bestaande klanten Care IS Vermogensbeheer beoordelen en wat onze eigen expertbeoordeling is?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »