Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Care IS Vermogensbeheer

Care IS Vermogensbeheer is in 2010 opgericht en actief vanuit haar kantoor in Volendam. De motivatie van de drie ervaren partners om een vermogensbeheerder te starten, lag in de overtuiging dat vermogensbeheer beter en goedkoper kon dan tot dan toe doorgaans werd aangeboden. Care IS hanteert als uitgangspunt dat vermogensbehoud de basis vormt voor vermogensgroei op lange termijn. De belangrijkste beleggingsprincipes daarbij zijn: brede spreiding, transparantie, dagelijks in- en uitstappen en kostenefficiëntie.

Voordat met beleggen gestart wordt, vindt een uitgebreide inventarisatie plaats van de financiële situatie, wensen en doelen van de klant. Met behulp van 2.000 beleggingssimulaties wordt aan de klant inzicht gegeven in de verschillende positieve en negatieve rendementsscenario’s. Vervolgens stelt Care IS samen met de klant het risicoprofiel vast.

Care IS belegt gespreid in aandelen, kredietwaardige obligaties, high yield obligaties, emerging market debt obligaties en vastgoed. Hiervoor gebruikt men passieve indexproducten (ETF’s), waarbij de gewichten van de Asset categorieën bepaald worden door het risicoprofiel van de klant.

Care IS belegt zo veel als mogelijk duurzaam. Dit betekent dat de fondsen en ETF's die geselecteerd worden, rekening houden met bepaalde duurzaamheidscriteria.

Care IS biedt vermogensbeheer aan vanaf €300.000.
Oprichtingsjaar2010
Belegd vermogen€ 250 tot € 500 miljoen
Medewerkers10 tot 15 medewerkers
Depotbank(en)Saxo Bank
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Volendam
Goedemorgen,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten over Care IS Vermogensbeheer gratis beschikbaar.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €300.000
Vanaf €300.000
Vanaf €15.000
Vanaf €100.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Meer informatie »