Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Care IS Vermogensbeheer

Care Investment Services is een onafhankelijke vermogensbeheerder gevestigd in Volendam. Care IS heeft cliënten door heel Nederland en België. De cliënten van Care IS zijn particulieren, rechtspersonen, verenigingen en stichtingen.

Care IS kiest voor wereldwijd gespreid beleggen in duurzame indexfondsen en ETF’s. Zo houden zij de kosten laag, profiteren zij van een stijgende wereldeconomie en beperken zij de impact van individuele gebeurtenissen. Met een actieve blik worden de beleggingen doorlopend afgestemd op mogelijke risico’s en marktontwikkelingen. Hierbij worden de cliënten van Care IS doorlopend begeleid en ontzorgt.

Care IS biedt twee verschillende beleggingsportefeuilles aan, Actief Indexbeleggen en Inkomstenbeleggen. Bij beide portefeuilles kiest Care IS voor wereldwijd gespreid beleggen in aandelen en obligaties. Bij Inkomstenbeleggen bestaat de portefeuille uit ETF's met aandelen en obligaties die rente en dividend uitkeren.

Met verschillende risicoprofielen waaruit klanten kunnen kiezen heeft Care IS voor iedereen een passende beleggingsoplossing.

Care IS biedt vermogensbeheer aan vanaf € 250.000,-. Voor lagere bedragen heeft Care IS een online merk, Axento vermogensbeheer.
Oprichtingsjaar2010
Belegd vermogen€ 250 tot € 500 miljoen
Medewerkers10 tot 15 medewerkers
Depotbank(en)Saxo Bank
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Volendam
Goedemiddag,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten over Care IS Vermogensbeheer gratis beschikbaar.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Meer informatie »