Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Care IS Vermogensbeheer

Care Investment Services is een onafhankelijke vermogensbeheerder uit Volendam. Care IS heeft cliënten door heel Nederland en België. De cliënten van Care IS zijn vermogende particulieren, rechtspersonen, verenigingen en stichtingen.

Care IS heeft zich gespecialiseerd in Actief Indexbeleggen. Dit betekent dat Care IS de voordelen van passief en actiefbeleggen combineert. In de basis wordt het vermogen breed gespreid belegd in duurzame indexfondsen en ETF’s. Met een actieve blik worden de beleggingen vervolgens doorlopend afgestemd op mogelijke risico’s, de nieuwste trends en andere marktontwikkelingen. Zo wordt geprobeerd het risico op koersdalingen zo klein mogelijk te houden.

Met verschillende risicoprofielen waaruit klanten kunnen kiezen, een persoonlijk aanspreekpunt en lage kosten heeft Care IS voor iedereen een passende beleggingsoplossing.

Care IS biedt vermogensbeheer aan vanaf € 250.000,-. Voor kleinere vermogens heeft Care IS een online label, Axento vermogensbeheer.
Oprichtingsjaar2010
Belegd vermogen€ 250 tot € 500 miljoen
Medewerkers10 tot 15 medewerkers
Depotbank(en)Saxo Bank
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Volendam
Goedenavond,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten over Care IS Vermogensbeheer gratis beschikbaar.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Meer informatie »