Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Beleggingen CapitalatWork

Vergelijk de beleggingen van CapitalatWork met andere vermogensbeheerders. Beoordeel ook rendement, ervaringen, kosten en de organisatie.

Beleggingen

Belegt inIndividuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen
RegioWereld
BeleggingsstrategieCapitalatWork selecteert beursgenoteerde aandelen en obligaties door een gedisciplineerde en heldere beleggingsmethodologie op basis van haar eigen, in-house analyse. De beleggingsprincipes en methodologie die CapitalatWork hierbij hanteert zijn dat men zoekt naar superieure bedrijfsmodellen en sterk let op de waardering van bedrijven.

CapitalatWork laat zich hierbij niet afleiden door het marktsentiment. Men hanteert een bovengemiddelde ‘holding period’ van de gekozen effecten (gemiddeld ongeveer 5 jaar) in haar beleggingsportefeuilles tot de door haar verwachte waarde ook daadwerkelijk wordt gerealiseerd. Men selecteert “bottom-up” op basis van sterke kasstromen en gezonde balansverhoudingen van de bedrijven (“Value Investing”).

Bij de ondernemingen waarin men belegt, die doorgaans allemaal uit Europa en de Verenigde Staten komen, kijkt men ook nadrukkelijk naar het omzetbestanddeel uit de zogenaamde Emerging Markets. Beleggen doet men het liefst in markten met goed toezicht en een goede governance structuur.
Huisfondsen6-10 huisfondsen
Eigen wensen klantJa
RapportageNaar behoefte klant maandelijks, per kwartaal of per jaar.
Inzage portefeuilleOnline inzage 24/7.
Specialiteit beheerderAandelen en beursgenoteerde obligaties. Vermogensbeheer met specifieke beleggingsmethodologie.
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen