Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

CapitalatWork beleggingen

CapitalatWork selecteert beursgenoteerde aandelen en obligaties door een gedisciplineerde en heldere beleggingsmethodologie op basis van haar eigen, in-house analyse. De beleggingsprincipes en methodologie die CapitalatWork hierbij hanteert zijn dat men zoekt naar superieure bedrijfsmodellen en sterk let op de waardering van bedrijven.

CapitalatWork laat zich hierbij niet afleiden door het marktsentiment. Men hanteert een bovengemiddelde ‘holding period’ van de gekozen effecten (gemiddeld ongeveer 5 jaar) in haar beleggingsportefeuilles tot de door haar verwachte waarde ook daadwerkelijk wordt gerealiseerd. Men selecteert “bottom-up” op basis van sterke kasstromen en gezonde balansverhoudingen van de bedrijven (“Value Investing”).

Bij de ondernemingen waarin men belegt, die doorgaans allemaal uit Europa en de Verenigde Staten komen, kijkt men ook nadrukkelijk naar het omzetbestanddeel uit de zogenaamde Emerging Markets. Beleggen doet men het liefst in markten met goed toezicht en een goede governance structuur.
Belegt inIndividuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Duurzaam beleggingsbeleid
RegioWereld
Huisfondsen6-10 huisfondsen
Eigen wensen klantJa
RapportageNaar behoefte klant maandelijks, per kwartaal of per jaar.
Inzage portefeuilleOnline inzage 24/7.
Goedemiddag,
Wilt u zien hoe bestaande klanten CapitalatWork beoordelen en wat onze eigen expertbeoordeling is?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €500.000
Vanaf €500.000
Vanaf €500.000
Vanaf €500.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »