Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Capitael

Capitael, met kantoren in Den Haag en Bloemendaal, is in 2012 gestart als Multi Family Office en is gespecialiseerd in het administreren, structureren, regisseren, adviseren en beheren van vermogens. Het betreft soms familievermogen dat soms al meerdere generaties bestaat, maar het kan ook om vermogen gaan dat recent uit ondernemerschap is vrijgevallen.

De strategie van Capitael bestaat uit het beleggen in kwalitatief goede, winstgevende ondernemingen die een structurele omzet- en winstgroei realiseren. Beleggen in bedrijven die veelal dividend uitkeren en internationaal opereren. Men kiest voor betrouwbare debiteuren in het defensieve gedeelte van een portefeuille en houdt liquide middelen aan indien de omstandigheden daarom vragen. Complexe en afgeleide beleggingsinstrumenten hebben niet de voorkeur van deze vermogensbeheerder. Men heeft geen eigen producten en geen voorkeur voor bepaalde leveranciers.
Oprichtingsjaar2012
Medewerkers5 tot 10 medewerkers
Vestiging(en)Den Haag
LET OP! Capitael is niet beoordeeld door ons. Wij kunnen u dus geen kwalitatief oordeel geven over de dienstverlening van deze beheerder.
Goedemiddag,
Helaas is Capitael onvoldoende transparant. We hebben ook nog te weinig reviews van klanten over Capitael ontvangen.

We kunnen u daarom geen uitgebreid BedrijfsRapport en KlanttevredenheidsRapport over Capitael verstrekken.

Mogelijk kunnen we u toch verder helpen. Ik laat u hieronder graag zien welke informatie voor u mogelijk interessant is.

Bent u klant bij Capitael?