Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan
Vergelijk Capitael ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:   Niet beoordeeld   -   Vestiging:  Den Haag

Over Capitael

Capitael is in 2012 gestart als Multi Family Office en is gespecialiseerd in het administreren, structureren, regisseren, adviseren en beheren van vermogens. Het betreft soms familievermogen dat soms al meerdere generaties bestaat, maar het kan ook om vermogen gaan dat recent uit ondernemerschap is vrijgevallen.

De strategie van Capitael bestaat uit het beleggen in kwalitatief goede, winstgevende ondernemingen die een structurele omzet- en winstgroei realiseren. Beleggen in bedrijven die veelal dividend uitkeren en internationaal opereren. Men kiest voor betrouwbare debiteuren in het defensieve gedeelte van een portefeuille en houdt liquide middelen aan indien de omstandigheden daarom vragen. Complexe en afgeleide beleggingsinstrumenten hebben niet de voorkeur van deze vermogensbeheerder. Men heeft geen eigen producten en geen voorkeur voor bepaalde leveranciers.
Capitael

Expertbeoordeling

Capitael is niet beoordeeld door ons.

Dienstverlening

VermogensbeheerNee
BeleggingsadviesNee
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.