Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan
Beschrijving
Bustelberg Effectenkantoor B.V. uit Breda begon in 1992 en houdt zich bezig met effectendienstverlening. Het begon aanvankelijk als commissionair in obligaties met als specialisatie hoogrentende obligaties in vreemde valuta’s. Tegenwoordig heeft het effectenkantoor de dienstverlening uitgebreid met vermogensbeheer en –advies. Het richt zich met deze activiteiten op vermogende particulieren, DGA’s, pensioeninstellingen, B.V.'s en stichtingen.

Bij Bustelberg Effectenkantoor zijn de uitgangpunten in de beleggingsfilosofie: vermogensbehoud, een degelijk rendement realiseren en risicobeheersing. Om dat te bewerkstelligen, doet het aan klassiek vermogensbeheer via obligaties en aandelen. Hierbij belegt het volgens het ‘value’-principe. Dat biedt volgens het effectenkantoor de mogelijkheid om op de lange termijn goede rendementen te behalen.
Vergelijk Bustelberg
ook met andere vermogensbeheerders
Dienstverlening
VermogensbeheerJa, vanaf € 100.000,-
BeleggingsadviesJa, vanaf € 250.000,-
Organisatie
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen