Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Bustelberg Effectenkantoor

Bustelberg uit Breda begon in 1992 en houdt zich bezig met effectendienstverlening. Het begon aanvankelijk als commissionair in obligaties met als specialisatie hoogrentende obligaties in vreemde valuta’s. Tegenwoordig heeft Bustelberg de dienstverlening uitgebreid met vermogensbeheer. Het richt zich met deze activiteiten op vermogende particulieren, DGA’s, pensioeninstellingen, B.V.'s en stichtingen.

Bij Bustelberg zijn de uitgangpunten in de beleggingsfilosofie: vermogensbehoud, een degelijk rendement realiseren en risicobeheersing. Om dat te bewerkstelligen, doet het aan klassiek vermogensbeheer via obligaties en aandelen. Hierbij belegt het volgens het ‘value’-principe. Dat biedt volgens het effectenkantoor de mogelijkheid om op de lange termijn goede rendementen te behalen.

Bustelberg biedt maatwerk vermogensbeheer aan vanaf €100.000.
Oprichtingsjaar1992
Belegd vermogen€ 50 tot € 100 miljoen
Medewerkers5 tot 10 medewerkers
Depotbank(en)InsingerGilissen Bankiers, Saxo Bank
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Breda
Goedemorgen,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten gratis beschikbaar, onder andere over Bustelberg.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €100.000
Vanaf €100.000
Vanaf €100.000
Vanaf €100.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Meer informatie »