Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Bustelberg Effectenkantoor

Vergelijk Bustelberg Effectenkantoor ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 100.000   -   Vestiging:  Breda

Over Bustelberg Effectenkantoor

Bustelberg Effectenkantoor B.V. uit Breda begon in 1992 en houdt zich bezig met effectendienstverlening. Het begon aanvankelijk als commissionair in obligaties met als specialisatie hoogrentende obligaties in vreemde valuta’s. Tegenwoordig heeft het effectenkantoor de dienstverlening uitgebreid met vermogensbeheer en –advies. Het richt zich met deze activiteiten op vermogende particulieren, DGA’s, pensioeninstellingen, B.V.'s en stichtingen.

Bij Bustelberg Effectenkantoor zijn de uitgangpunten in de beleggingsfilosofie: vermogensbehoud, een degelijk rendement realiseren en risicobeheersing. Om dat te bewerkstelligen, doet het aan klassiek vermogensbeheer via obligaties en aandelen. Hierbij belegt het volgens het ‘value’-principe. Dat biedt volgens het effectenkantoor de mogelijkheid om op de lange termijn goede rendementen te behalen.
Bustelberg Effectenkantoor

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 94 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van Bustelberg Effectenkantoor
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 100.000,-
BeleggingsadviesJa, vanaf € 250.000,-
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.