Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Bond Capital Partners

Vergelijk Bond Capital Partners ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:   Niet beoordeeld   -   Vermogensbeheer vanaf  € 100.000   -   Vestiging:  Breda

Over Bond Capital Partners

Bond Capital Partners is gevestigd in Breda en is voortgekomen uit Jansen & van Noort Vermogensbeheer (JNVB). Bond Capital Partners verzorgt het beheer van vermogens voor particulieren, rechtspersonen en stichtingen. Behalve effectendienstverlening verzorgt de beheerder ook het vermogensbestuur en biedt consultancydiensten aan, zoals vermogensstructurering en het selecteren van vermogensbeheerders.

Bond Capital Partners biedt als het gaat om vermogens beleggen geen standaardoplossingen, maar een individuele aanpak op maat. Een beleggingsportefeuille komt tot stand via een uitgebreide inventarisatie en analyse van uw persoonlijke vermogenspositie en wensen. Bij de indeling van de beleggingsportefeuille ziet de beheerder er vervolgens op toe dat deze in lijn is met uw wensen, fiscale positie, risicoprofiel en de doelstellingen voor de lange en korte termijn.

LET OP! Bond Capital Partners aanvaardt de uitspraken van het klachteninstituut KiFiD niet als bindend. Dit betekent dat zij bij een geschil met een klant de uitspraak van het KiFiD kunnen negeren. De klant zal dan zijn gelijk via de rechter moeten halen. Meer dan 90% van alle vermogensbeheerders in Nederland aanvaardt de uitspraken van het KiFiD wel als bindend en consumentenorganisaties pleiten hier ook voor.
Bond Capital Partners

Expertbeoordeling

Bond Capital Partners is niet beoordeeld door ons.

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 100.000,-
BeleggingsadviesNee
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen