Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

BNG Vermogensbeheer

BNG Vermogensbeheer is in 2002 opgericht en 100% dochter van BNG Bank, de op een na veiligste bank van de wereld, met AAA-rating bij Moody's en Fitch en AA+ bij S&P. BNG Vermogensbeheer richt zich op instanties die betrokken zijn bij het maatschappelijk belang. Denk hierbij aan overheden, nutsbedrijven, zorg- en onderwijsinstellingen, maar ook bedrijfstakpensioenfondsen, goede doelen en verenigingen en stichtingen met een breed maatschappelijk doel. BNG Vermogensbeheer beheert ruim 5,5 miljard euro aan m.n. vastrentende waarden (investment grade, Europese staatsobligaties en bedrijfsobligaties, met name financials). Een deel hiervan is belegd in maatwerkportefeuilles, veelal samengesteld met behulp van een uniek optimalisatiemodel. Een ander deel is belegd in gespecialiseerde beleggingsfondsen (een geldmarktfonds en een aantal kapitaalmarktfondsen). Aandelenbeleggingen worden ingevuld d.m.v. trackers.
Oprichtingsjaar2002
Belegd vermogenmeer dan € 1 miljard
Medewerkers100 of meer medewerkers
KifidIs vooralsnog niet aangesloten bij het Klachteninstituut KiFiD omdat men alleen vermogensbeheer doet voor zakelijke klanten.
Vestiging(en)Den Haag
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »