Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

BeSmart

BeSmart is ontstaan uit De Beleggingsassistent, een intermediair en heeft sinds december 2017 een vermogensbeheervergunning. BeSmart is gevestigd in Amsterdam en biedt aan particulieren en ondernemers een vorm van vermogensbeheer en indien van toepassing ook pensioenopbouw en financiële planning.

De drie oprichters hebben de overtuiging dat vermogensbeheer beter, goedkoper en klantgerichter kan worden. De mening hier achter is dat de beleggingsbranche tot heden ten onrechte actieve beleggingskeuzes maakt en rendement mist als de keuze verkeerd uitpakt.

BeSmart belegt uw vermogen in duurzaam te kenschetsen indextrackers. Na het bepalen van uw doel en de beleggingshorizon wordt de haalbaarheid hiervan getoetst met behulp van een softwareprogramma. Ze controleren vervolgens of dit risicoprofiel past bij de risicobereidheid van de klant om vervolgens de portefeuilleverdeling toe te passen.

BeSmart biedt vermogensbeheer aan vanaf €100.000.
Oprichtingsjaar2015
Belegd vermogenOnbekend
Medewerkers5 tot 10 medewerkers
Depotbank(en)BinckBank, DeGiro
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Amsterdam
Goedenavond,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten gratis beschikbaar, onder andere over BeSmart.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €100.000
Vanaf €100.000
Vanaf €100.000
Vanaf €100.000