Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

BeSmart

BeSmart Vermogensbeheer is in 2015 ontstaan vanuit de overtuiging dat vermogensbeheer slimmer en klantgerichter kan. BeSmart is gevestigd in Amsterdam en biedt duurzaam vermogensbeheer aan in ETF’s voor particulieren en ondernemers. Tevens bieden ze de mogelijkheid tot het beheer van opbouwende en uitkerende Lijfrenterekeningen.

Na het bepalen van uw doel en de beleggingshorizon wordt de haalbaarheid hiervan getoetst met behulp van een softwareprogramma. Ze controleren vervolgens of dit risicoprofiel past bij de risicobereidheid van de klant om vervolgens de optimale portefeuilleverdeling toe te passen.

De beleggingsmethodiek is gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken en studies naar de optimale effectenportefeuille en kenmerkt zich door een wereldwijde brede spreiding en duurzaamheid. Rendement is wat BeSmart betreft niet alleen financieel, maar dus ook maatschappelijk en duurzaam. Ze zijn van mening dat op lange termijn duurzame beleggingen beter presteren en ook de risico’s van een effectenportefeuille verlagen.

BeSmart biedt vermogensbeheer aan vanaf €50.000.
Oprichtingsjaar2015
Belegd vermogen€ 50 tot € 100 miljoen
Medewerkers5 tot 10 medewerkers
Depotbank(en)Saxo Bank
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Amsterdam
Goedenavond,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten gratis beschikbaar, onder andere over BeSmart.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €50.000
Vanaf €50.000
Vanaf €50.000
Vanaf €50.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Meer informatie »