Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Beoordeel uw vermogensbeheerder

klantbeoordeling: beoordeel uw vermogensbeheerder. Zo helpt u uw vermogensbeheerder te behoren tot de beste vermogensbeheerders van Nederland.
Vermogensbeheer.nl voert continu klanttevredenheidsonderzoek uit onder klanten van vermogensbeheerders. Op dit moment hebben 11.159 klanten een beoordeling gegeven over 124 verschillende vermogensbeheerders. Doe ook mee en beoordeel uw beheerder!

Door mee te doen krijgt u inzage in hoe andere klanten uw vermogensbeheerder beoordelen. En hoe uw beheerder scoort ten opzichte van andere vermogensbeheerders. Deelname kost u slechts enkele minuten. Uw beoordeling wordt vertrouwelijk behandeld en niet gedeeld met vermogensbeheerders.
Wij vragen u eerst zelf uw vermogensbeheerder te beoordelen en uw ervaringen te delen. U krijgt vervolgens inzicht in de beoordelingen van anderen. Wij vinden dit fair richting andere klanten van vermogensbeheerders die al de moeite hebben genomen om ervaringen te delen.
We controleren altijd eerst of iemand ook echt klant is of is geweest bij een vermogensbeheerder in Nederland. Dit doen we aan de hand van een recente rapportage van uw beheerder. Op deze manier houden we de klantbeoordelingen zuiver en betrouwbaar.
Uw beoordeling wordt allereerst vertrouwelijk behandeld. De uitkomsten van uw specifieke beoordeling worden nooit gedeeld; niet met uw vermogensbeheerder en niet met derden.

We verwerken uw beoordeling in de totaalbeoordeling voor de betreffende vermogensbeheerder. Wij communiceren op onze website slechts deze totaalscores.
Uw feedback wordt verwerkt door het onafhankelijk onderzoeksbureau Feeddex. Uw gegevens worden uitdrukkelijk vertrouwelijk behandeld en niet gedeeld met uw vermogensbeheerder of verstrekt aan derden.

Ja, ik wil mijn vermogensbeheerder beoordelen

* Verplichte velden
Let op!
Voeg een recente rapportage van uw vermogensbeheerder toe.*
* Het is belangrijk dat de persoon die een vermogensbeheerder beoordeelt ook echt klant is of is geweest bij deze beheerder. Wij vragen u daarom een recente rapportage toe te voegen.