Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Axento Vermogensbeheer beleggingen

De belangrijkste uitgangspunten van Axento zijn vermogensbehoud en duurzaamheid. De kern van het beleggingsbeleid is gebaseerd op het spreidingsprincipe.

Axento bedient zich van het fenomeen ‘factor beleggen’. Dat betekent dat er bij het inrichten van de portefeuille rekening wordt gehouden met bewezen methodieken, die net afwijkend zijn van wat de massa doet. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat de risico-rendement verhouding hierdoor kan worden geoptimaliseerd. De belangrijkste factoren waar Axento rekening mee houdt zijn: ‘minimum volatility’ (lage beweeglijkheid) en ‘quality’. Axento richt zich op kwaliteitsbedrijven. Deze kenmerken zich, naast duurzaamheid, onder andere door sterke financiële balansverhoudingen en solide winstgevendheid.

Duurzaamheid vindt Axento belangrijk. Naast financieel rendement levert duurzaam beleggen volgens hen ook een maatschappelijke meerwaarde. Bedrijven die onethisch handelen, raakvlakken hebben met wapenhandel- of productie, mensenrechten schenden of het milieu ernstige schade toebrengen worden door Axento uitgesloten van het universum. Axento speelt met haar keuzes juist in op kansrijke beleggingen gericht op klimaatverandering, water, demografische ontwikkelingen en groene energie.
Belegt inBeleggingsfondsen, Trackers, Duurzaam beleggingsbeleid
RegioWereld
HuisfondsenGeen
Eigen wensen klantNee
RapportagePer kwartaal en jaar.
Inzage portefeuilleOnline inzage 24/7.
Goedenavond,
Wilt u zien hoe bestaande klanten Axento Vermogensbeheer beoordelen en wat onze eigen expertbeoordeling is?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €15.000
Vanaf €100
Vanaf €25.000
Vanaf €2.500
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »