Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Axento Vermogensbeheer

Vergelijk Axento Vermogensbeheer ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 15.000   -   Vestiging:  Volendam

Over Axento Vermogensbeheer

Axento Vermogensbeheer is onderdeel van Care IS Vermogensbeheer uit Volendam (opgericht in 2010).

Volgens de mensen achter Axento is vermogensbehoud de basis om op lange termijn tot vermogensgroei te kunnen komen. Deze filosofie komt tot uiting in het breed spreiden van de portefeuille. Hiervoor gebruikt men indextrackers (ETF’s). Daarbij richt Axento zich op duurzame indextrackers van kwaliteitsbedrijven met een lage koersbeweeglijkheid om het risico te beperken. Volgens Axento laat ‘niet-duurzaam beleggen’ geen betere resultaten zien dan ’duurzaam beleggen’. Sterker nog, duurzame bedrijven blijken een gezonder toekomstperspectief te hebben. Bij het samenstellen van de beleggingen, maakt Axento gebruik van goed gespreide indextrackers. Er wordt wereldwijd belegd in meer dan 1.200 aandelen en obligaties.

Axento neemt het dagelijks beheer van het vermogen uit handen. Beleggers hebben 24 uur per dag, 7 dagen per week online inzage in de actuele situatie van het belegde vermogen.

Axento biedt vermogensbeheer aan vanaf € 15.000.
Axento Vermogensbeheer

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 94 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van Axento Vermogensbeheer
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 15.000,-
BeleggingsadviesNee
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

Lid van verenigingDe Vereniging van Vermogensbeheerders en Adviseurs (VV&A).
Oprichtingsjaar2015
Belegd vermogenOnbekend
Depotbank(en)BinckBank
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
KlantonderhoudMaandelijks informatie over beleggingen en performance. Minimaal 1x per jaar inventarisatie risicoprofiel. Dagelijks telefonisch bereikbaar.
DSI geregistreerdAxento en medewerkers zijn geregistreerd bij de DSI, de instelling voor het bevorderen van de deskundigheid en de integriteit van financieel dienstverleners.
Eigen vermogen medewerkersMet het vermogen van de onderneming wordt niet belegd. Dit om eventuele belangenverstrengelingen te voorkomen. Wel wordt door eigenaren en medewerkers met privé gelden belegt bij Axento.
Vestiging(en)Volendam