Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Axento Vermogensbeheer

Axento Vermogensbeheer is onderdeel van Care IS Vermogensbeheer uit Volendam (opgericht in 2010).

Volgens de mensen achter Axento is vermogensbehoud de basis om op lange termijn tot vermogensgroei te kunnen komen. Deze filosofie komt tot uiting in het breed spreiden van de portefeuille. Hiervoor gebruikt men indextrackers (ETF’s). Daarbij richt Axento zich op duurzame indextrackers van kwaliteitsbedrijven met een lage koersbeweeglijkheid om het risico te beperken. Volgens Axento laat ‘niet-duurzaam beleggen’ geen betere resultaten zien dan ’duurzaam beleggen’. Sterker nog, duurzame bedrijven blijken een gezonder toekomstperspectief te hebben. Bij het samenstellen van de beleggingen, maakt Axento gebruik van goed gespreide indextrackers. Er wordt wereldwijd belegd in meer dan 1.200 aandelen en obligaties.

Axento neemt het dagelijks beheer van het vermogen uit handen. Beleggers hebben 24 uur per dag, 7 dagen per week online inzage in de actuele situatie van het belegde vermogen.

Axento biedt vermogensbeheer aan vanaf €15.000.
Oprichtingsjaar2015
Belegd vermogen€ 250 tot € 500 miljoen
Medewerkers10 tot 15 medewerkers
Depotbank(en)Saxo Bank
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Volendam
Goedemiddag,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten over Axento Vermogensbeheer gratis beschikbaar.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €15.000
Vanaf €100
Vanaf €25.000
Vanaf €2.500
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Meer informatie »