Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Assetgrip Management beleggingen

Assetgrip Management legt de focus op elementen waar zij invloed op denkt te hebben en dat is het modelmatig aanbrengen van een structuur, d.w.z. van het maken van een risicobudget voor diverse asset classes en het uitvoeren van transacties tegen zo laag mogelijke kosten. Vervolgens moet men de discipline hebben om zonder emoties het beleggingsproces te doorlopen.

Er wordt grotendeels in ETF's belegd, ofwel indextrackers en Assetgrip heeft een 'look through' in de trackers gecreëerd zodat de clënt ziet welke aandelen, obligaties en andere financiële instrumenten er onderliggend worden gebruikt.

Assetgrip begeleidt haar cliënten in het top down gestructureerd beheren van hun totale vermogen waarbij het daadwerkelijk invullen van de effectenportefeuille via een geformailseerd Investment Framework wordt uitgevoerd. De lange termijn strategische asset allocatie wordt verdeeld over 13 te onderscheiden categorieën inclusief gekozen bandbreedtes. Vervolgens wordt een nadere invulling gemaakt in o.a. subcategorieën, regio's, sectoren en stijlen. Dan staat het zogenaamde Investment Framework. Daar omheen kunnen dan (eventueel) nog minder verhandelbare actieve managers worden geselecteerd.
Belegt inBeleggingsfondsen, Trackers
RegioWereld
HuisfondsenGeen
Eigen wensen klantJa
RapportageFrequentie van de rapportage is in ieder geval per kwartaal
Inzage portefeuilleDe rapportages zijn online in te zien. Cliënten krijgen via een dynamische Google Authentication Response Code toegang tot de 2e laag van de website.
Goedemorgen,
Helaas is Assetgrip Management onvoldoende transparant. We hebben ook nog te weinig reviews van klanten over Assetgrip Management ontvangen.

We kunnen u daarom geen uitgebreid BedrijfsRapport en KlanttevredenheidsRapport over Assetgrip Management verstrekken.

Mogelijk kunnen we u toch verder helpen. Wilt u weten welke informatie voor u mogelijk interessant is?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €5.000
Vanaf €1.000
Vanaf €100
Vanaf €500
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »