Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Asset Enhancement Group

Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 100.000   -   Vestiging:  ´s-Hertogenbosch

Over Asset Enhancement Group

Asset Enhancement Vermogensbeheer is een vermogensbeheerder in Den Bosch die in 2004 is gestart. De onderneming beheert zowel het kapitaal van particulieren alsook vermogens binnen een persoonlijke holding, andere rechtspersonen plus een gouden handdruk die in een stamrecht bv is gestort.

Asset Enhancement Vermogensbeheer heeft oog voor de individuele beleggingsdoelstellingen en kiest daarom voor actief beheer. Hierbij belegt het uitsluitend in beursgenoteerde effecten, zoals aandelen, obligaties en dergelijke. Dit gebeurt onder andere op basis van fundamentele en theoretische analyses die externe analisten verzorgen.

Als het gaat om beleggen, stelt Asset Enhancement Vermogensbeheer zich flexibel op zodat het kan inspelen op marktontwikkelingen. Daalt de markt en is ‘short selling’ noodzakelijk om een positief rendement te behalen, dan doet AE Group dat. Het gelooft niet dat alleen langetermijnstrategieën via ‘buy and hold’ het beste resultaat opleveren.
 

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 89 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van Asset Enhancement Group
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 100.000,-
BeleggingsadviesNee
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen