Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Beleggingen Antaurus

Vergelijk de beleggingen van Antaurus met andere vermogensbeheerders. Beoordeel ook rendement, ervaringen, kosten en de organisatie.

Beleggingen

Belegt inIndividuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Grondstoffen, Derivaten, Hedge Funds, Structured products, Valuta
RegioWereld
BeleggingsstrategieAntaurus is rentmeester van uw vermogen. Het streven is een zo hoog mogelijk rendement te behalen tegen een zo laag mogelijke volatiliteit (risico). Uiteraard met inachtneming van uw persoonlijke en financiële situatie, doelstellingen en wensen. De basis van de portefeuille bestaat uit wereldwijde, beleggingsfondsen, ETF’s, aangevuld met individuele titels. Selectie vindt plaats op basis van uitgebreide fundamentele analyse. Individuele titels moeten voldoen aan een aantal vooraf gedefinieerde selectiecriteria. Daarnaast worden derivaten ingezet om het risico van de portefeuille te verlagen.
Huisfondsen1-5 huisfondsen
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen