Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Amstel Capital Management

Amstel Capital Management B.V. (ACM) uit Bussum is in 2001 begonnen als vermogensbeheerder. De jarenlange ervaring en kennis van internationale markten hebben ertoe geleid dat de vermogensbeheerder zich heeft gespecialiseerd in zogenaamde alternatieve beleggingen. Deze ‘alternative investments’ ofwel hedge fondsen kunnen onafhankelijk van de traditionele obligatie- en aandelenmarkten het risicorendementsprofiel van beleggingsportefeuilles verbeteren. Daarnaast biedt ACM fiscale oplossingen voor DGA’s die in eigen beheer een pensioen opbouwen.

Amstel Capital Management streeft er met de alternatieve beleggingen naar in zowel een dalende, stijgende of gelijkblijvende markt een positief rendement te behalen. Voor de realisatie hiervan maakt de vermogensbeheerder gebruik van de zogenaamde long/short-strategie. Dit is geheel anders dan de aanpak van traditionele vermogensbeheerders die streven naar een beter rendement dan hun graadmeter.

Amstel Capital Management is aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD echter men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie NIET als bindend te aanvaarden.
Oprichtingsjaar2001
Belegd vermogen€ 50 tot € 100 miljoen
Medewerkers3 tot 5 medewerkers
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD echter men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie NIET als bindend te aanvaarden.
Vestiging(en)Bussum
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »