Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan
Beschrijving
Aberfeld Vermogensbeheer is als vermogensbeheerder actief sinds 2010 te Amsterdam. Het beheert vermogens van én geeft beleggingsadviezen aan onder meer particulieren, instellingen, pensioenfondsen en familiebedrijven. Daarnaast ontwikkelt het beleggingsportefeuilles waarin u kunt participeren. De specialiteit van de vermogensbeheerder is financiële waarden en bij vermogensbeheer ligt de focus op aandelen, obligaties, opties en futures.

Bij Aberfeld Vermogensbeheer is het beleggingsbeleid gericht op vermogensgroei en een stabiel rendement. Basis voor dit beleid zijn uw doelstellingen, uw beleggingshorizon en uw risicoprofiel. Aansluitend kiest het voor een afgewogen samenstelling van uw portefeuille waarbij het zich vooral richt op de Europese aandelen- en obligatiemarkten. Bij de uitvoering van het beleggingsbeleid zijn interne fundamentele research en de research van externe partijen essentieel. Naast individueel vermogensbeheer biedt het standaard beleggingsportefeuilles aan. De samenstelling van deze portefeuilles varieert, van defensief tot zeer offensief, evenals de gevolgde beleggingstrategie en komt zo tegemoet aan de wensen van verschillende beleggers.
Let op! U kunt Aberfeld niet goed
vergelijken met andere vermogensbeheerders
Dienstverlening
VermogensbeheerJa, vanaf € 100.000,-
BeleggingsadviesJa, vanaf € 100.000,-
Organisatie
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen