Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Aberfeld Vermogensbeheer

Vergelijk Aberfeld Vermogensbeheer ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 100.000   -   Vestiging:  Amsterdam

Over Aberfeld Vermogensbeheer

Aberfeld Vermogensbeheer is als vermogensbeheerder actief sinds 2010 te Amsterdam. Het beheert vermogens van én geeft beleggingsadviezen aan onder meer particulieren, instellingen, pensioenfondsen en familiebedrijven. Daarnaast ontwikkelt het beleggingsportefeuilles waarin u kunt participeren. De specialiteit van de vermogensbeheerder is financiële waarden en bij vermogensbeheer ligt de focus op aandelen, obligaties, opties en futures.

Bij Aberfeld Vermogensbeheer is het beleggingsbeleid gericht op vermogensgroei en een stabiel rendement. Basis voor dit beleid zijn uw doelstellingen, uw beleggingshorizon en uw risicoprofiel. Aansluitend kiest het voor een afgewogen samenstelling van uw portefeuille waarbij het zich vooral richt op de Europese aandelen- en obligatiemarkten. Bij de uitvoering van het beleggingsbeleid zijn interne fundamentele research en de research van externe partijen essentieel. Naast individueel vermogensbeheer biedt het standaard beleggingsportefeuilles aan. De samenstelling van deze portefeuilles varieert, van defensief tot zeer offensief, evenals de gevolgde beleggingstrategie en komt zo tegemoet aan de wensen van verschillende beleggers.
Aberfeld Vermogensbeheer

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 93 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van Aberfeld Vermogensbeheer
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 100.000,-
BeleggingsadviesJa, vanaf € 100.000,-
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.