Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Aberfeld Vermogensbeheer

Aberfeld Vermogensbeheer is als vermogensbeheerder actief sinds 2010 en heeft haar vestiging in Haarlem. Aberfeld beheert vermogens van én geeft beleggingsadviezen aan onder meer particulieren, instellingen, pensioenfondsen en familiebedrijven. De specialiteit van Aberfeld Vermogensbeheer is aandelen en bedrijfsobligaties en bij het vermogensbeheer gebruikt men opties.

Bij Aberfeld Vermogensbeheer is het beleggingsbeleid gericht op vermogensgroei en een stabiel rendement. Basis voor dit beleid zijn de doelstellingen, beleggingshorizon en het risicoprofiel van de klant. Aansluitend kiest het voor een afgewogen samenstelling van de portefeuille waarbij het zich richt op de Europese aandelen- en obligatiemarkten. Bij de uitvoering van het beleggingsbeleid wordt intern fundamenteel research en de research van externe partijen gebruikt.

Aberfeld Vermogensbeheer biedt vermogensbeheer aan vanaf €100.000.
Goedenavond,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten gratis beschikbaar, onder andere over Aberfeld.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?
Oprichtingsjaar2010
Belegd vermogen€ 50 tot € 100 miljoen
Medewerkers3 tot 5 medewerkers
Vestiging(en)Haarlem
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.