Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Aberfeld Vermogensbeheer

Aberfeld Vermogensbeheer is als vermogensbeheerder actief sinds 2010 en heeft haar vestiging in Haarlem. Aberfeld beheert vermogens van én geeft beleggingsadviezen aan onder meer particulieren, instellingen, pensioenfondsen en familiebedrijven. De specialiteit van Aberfeld Vermogensbeheer is aandelen en bedrijfsobligaties en bij het vermogensbeheer gebruikt men opties.

Bij Aberfeld Vermogensbeheer is het beleggingsbeleid gericht op vermogensgroei en een stabiel rendement. Basis voor dit beleid zijn de doelstellingen, beleggingshorizon en het risicoprofiel van de klant. Aansluitend kiest het voor een afgewogen samenstelling van de portefeuille waarbij het zich richt op de Europese aandelen- en obligatiemarkten. Bij de uitvoering van het beleggingsbeleid wordt intern fundamenteel research en de research van externe partijen gebruikt.

Aberfeld Vermogensbeheer biedt vermogensbeheer aan vanaf €100.000.
Oprichtingsjaar2010
Medewerkers3 tot 5 medewerkers
Vestiging(en)Haarlem
Aberfeld Vermogensbeheer is door ons beoordeeld

Vraag hieronder het gratis BedrijfsRapport over Aberfeld aan met daarin onze uitgebreide expertbeoordeling + het aantal toegekende sterren.
Goedemiddag,
Wilt u weten hoe wij Aberfeld beoordelen?

We hebben diverse rapporten gratis beschikbaar. Hieronder laat ik u graag zien welk rapport voor u mogelijk interessant is.

Bent u klant bij Aberfeld?