Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

1Vermogensbeheer

Vergelijk 1Vermogensbeheer ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:   Niet beoordeeld   -   Vermogensbeheer vanaf  € 100.000   -   Vestiging:  Bussum

Over 1Vermogensbeheer

1Vermogensbeheer is actief sinds medio 2014 en gevestigd in Bussum. 1Vermogensbeheer is een handelsnaam van Waerdeveldt Asset Management opgericht door Luciano Westerveld in december 2012. 1Vermogensbeheer verzorgt vermogensbeheer op het gebied van aandelen- en obligatieportefeuilles voor de particuliere belegger.

Bij één vermogensbeheer kiest men binnen het risicoprofiel van de klant voor een beleggingsportefeuille bestaande uit aandelen, obligaties en onroerend goed. Op deze manier spreiden ze voor klanten de beleggingen tussen verschillende beleggingscategorieën en landen. Men omschrijft zichzelf als gedreven beleggers, continu op zoek naar de beste beleggingen en men gebruikt hiervoor onder andere het eigen netwerk bestaande uit bestuurders van ondernemingen, handelaren en analisten.

Vermogensbeheer via één vermogensbeheer is mogelijk vanaf € 100.000.
1Vermogensbeheer

Expertbeoordeling

1Vermogensbeheer is niet beoordeeld door ons.

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 100.000,-
BeleggingsadviesNee
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD echter men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie NIET als bindend te aanvaarden.