Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Wat is actief vermogensbeheer?

Bij actief vermogensbeheer proberen beheerders betere rendementen te boeken dan bijvoorbeeld een toonaangevende benchmark als de MSCI World Index.

Ze willen de markt verslaan en streven ernaar na langdurig onderzoek precies de juiste aandelen (of obligaties) eruit te pikken. Deze vorm van beleggen wordt aangeduid als ‘stockpicking’.

Maar u moet zich wel realiseren dat de kosten van deze vorm van beleggen, ook wel actief beleggen genoemd, hoger zijn dan het passieve indexbeleggen. Hierbij wordt in alle aandelen van een beursindex, zoals de AEX of de S&P 500, belegd. Een passieve vermogensbeheerder volgt simpelweg de markt en doet niet aan stockpicking.
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »