Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Darion Wealth Management

Expertbeoordeling:   Niet beoordeeld   -   Vermogensbeheer vanaf  € 100.000   -   Vestiging:  Amsterdam

Over Darion Wealth Management

Darion Wealth Management is een vermogensmanager met kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Hilversum.

Al sinds de oprichting in 1966 biedt het een breed scala aan producten en diensten op het gebied van vermogensbeheer, soft commodities, fondsen en gestructureerde beleggingsproducten, brokerage plus particuliere aandelendiensten.

Darion, opgericht in 1966, is een onafhankelijke beleggingsonderneming. Voorheen werd de vermogensbeheer dienstverlening geleverd onder de naam Tielkemeijer & Partners en Darion Capital Management. Vanaf 2016 worden alle diensten aangeboden onder de naam Darion Wealth Management.

De belegger ontzorgen, dat is waar Darion Capital Management naar streeft. Het aanbod van de onderneming speelt daar op diverse manieren op in. Zo is er Darion Vermogensbeheer met een vermogensstrategie op basis van de Core Satelite Strategie waarbij de vermogensmanager alle zaken voor u regelt. Wilt u zelf beslissen maar wel de deskundige ondersteuning? Dan is er Darion Beleggingsadvies. Hierbij krijgt u onder andere ondersteuning van een persoonlijke adviseur bij het opstellen van een trading plan. Belegt u liever zelf in specifieke beleggingsvormen of -producten? Met Darion Execution Only komt de vermogensmanager u tegemoet met de nodige ondersteuning. Zo kunt u onder meer kiezen uit de volgende beleggingsvormen, namelijk: Darion Agri (soft commodities), Darion FX (valuta termijncontracten), Darion Equity (aandelen, aandelenopties, ETF's en ETC's) en Darion Derivatives (Futures, Contract For Differences). Wanneer u meer inzicht wilt verkrijgen in uw persoonlijke stijl van beleggen biedt Darion de unieke Investor Scorecard.
Darion Wealth Management

Expertbeoordeling

Darion Wealth Management is niet beoordeeld door ons.

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 100.000,-
BeleggingsadviesJa, vanaf € 100.000,-
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen