Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Comtessa Vermogensbeheer

Vergelijk Comtessa Vermogensbeheer ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 100.000   -   Vestiging:  Hoofddorp

Over Comtessa Vermogensbeheer

Comtessa Vermogensbeheer te Hoofddorp actief sinds 2009, is een initiatief van een aantal senior vermogensbeheerders.

Comtessa Vermogensbeheer combineert een ‘top-down’ benadering met de door de vermogensbeheerder ontwikkelde ‘six-pack’ strategie. De 'top-down' benadering behelst dat de fundamentele beleggingsbeslissingen worden gefilterd door in eerste instantie te kijken welk werelddeel/land de meeste kansen biedt voor de korte en middellange termijn, vervolgens binnen dit geografisch gekozen gebied welke bedrijfstak het meest interessant is om vervolgens de laatste selectie te kiezen voor de onderneming binnen deze bedrijfstak die weer de meeste koerspotentie wordt toegedicht. De 'six-pack' strategie betekent dat de portefeuilles bestaan - afhankelijk van het gekozen risicioprofiel - uit zes compartimenten met een specifieke weging; deze zijn aandelen trading, aandelen fundament, emerging markets, hedge, thematisch en vastrentende waarden.

Bij deze vermogensbeheerder is er in beginsel keuze uit zes verschillende beleggingsprofielen. Afhankelijk van het risicoprofiel – ambitieus, stabiel, behoedzaam – kan een passende maatgesneden beleggingsportefeuille worden samengesteld specifiek naar de wensen van de cliënt. Streven naar een goed evenwicht tussen aandelen en vastrentende compartimenten staat hierin voorop met als einddoel maximaal rendement op de lange termijn en proactief inspelen op zowel kansen als bedreigingen op de internationale financiële markten.

Comtessa is een zeer actieve handelaar hetgeen gepaard gaat met hoge beleggingskosten.
Comtessa Vermogensbeheer

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 93 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van Comtessa Vermogensbeheer
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 100.000,-
BeleggingsadviesNee
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.