Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Comtessa Vermogensbeheer

Comtessa Vermogensbeheer te Hoofddorp is actief sinds 2009.

Comtessa Vermogensbeheer combineert een ‘top-down’ benadering met de door de vermogensbeheerder ontwikkelde ‘six-pack’ strategie. De 'top-down' benadering behelst dat de fundamentele beleggingsbeslissingen worden gefilterd door in eerste instantie te kijken welk werelddeel/land de meeste kansen biedt voor de korte en middellange termijn, vervolgens binnen dit geografisch gekozen gebied welke bedrijfstak het meest interessant is om vervolgens de laatste selectie te kiezen voor de onderneming binnen deze bedrijfstak die weer de meeste koerspotentie wordt toegedicht.

Bij deze vermogensbeheerder is er in beginsel keuze uit zes verschillende beleggingsprofielen. Afhankelijk van het risicoprofiel – ambitieus, stabiel, behoedzaam – kan een passende maatgesneden beleggingsportefeuille worden samengesteld specifiek naar de wensen van de cliënt. Streven naar een goed evenwicht tussen aandelen en vastrentende compartimenten staat hierin voorop met als einddoel maximaal rendement op de lange termijn en proactief inspel en op zowel kansen als bedreigingen op de internationale financiële markten.

Comtessa Vermogensbeheer biedt vermogensbeheer aan vanaf €100.000.
Oprichtingsjaar2009
Medewerkers5 tot 10 medewerkers
Vestiging(en)Hoofddorp
Comtessa Vermogensbeheer is door ons beoordeeld

Vraag hieronder het gratis BedrijfsRapport over Comtessa aan met daarin onze uitgebreide expertbeoordeling + het aantal toegekende sterren.
Goedenacht,
Wilt u weten hoe klanten Comtessa beoordelen en wat onze eigen expertbeoordeling is?

We hebben diverse rapporten over Comtessa gratis beschikbaar. Hieronder laat ik u graag zien welk rapport voor u mogelijk interessant is.

Bent u klant bij Comtessa?