Aanvraag Klanttevredenheidsrapport over DoubleDividend

* Verplichte velden

Ervaringen met Vermogensbeheer.nl

Volgens continu onderzoek uitgevoerd door onafhankelijk bureau Feeddex beoordelen bezoekers van deze site onze dienstverlening en expertise met een 8,6 (1067 beoordelingen).
8,6
1067 beoordelingen
Anoniem
10  
Uitstekend geholpen door Jos. Meermaals contact, altijd bereid nog wat informatie of profielen na te sturen, meegedacht met mijn situatie (zonder daarbij een adviserende rol op zich te nemen) en zeer prettig contact.
 
15 september 2022
Anoniem
9  
Vermogensbeheer ideaal als hulp middel voor een goede prescreening voor de "te vele" vermogens beheer opties; zij geven een op maat advies (zonder verplichtingen) die beter aansluiten bij je eigen wensen/voorwaarden.
Net zo belangrijk is dat ze onafhankelijk zijn en duidelijk vergelijkende evaluaties geven op basis van historische resultaten & klanten feedback die in het verleden al een keuze gemaakt hebben.
 
2 september 2022
Anoniem
8  
Vermogensbeheer geeft objectieve informatie om een juiste keuze te maken in het woud van vermogensbeheerders. Met de voorselectie van Vermogensbeheer kan er op basis van rendement/kwaliteit dienstverlening/belegging voorkeuren/kosten beheer een weloverwgen keuze worden gemaakt.
Het heeft mij in ieder geval zeer geholpen een juiste keuze te maken.

JVR
Leidschendam - Voorburg
 
23 augustus 2022