Aanvraag Klanttevredenheidsrapport over DoubleDividend

* Verplichte velden

Ervaringen met Vermogensbeheer.nl

Volgens continu onderzoek uitgevoerd door onafhankelijk bureau Feeddex beoordelen bezoekers van deze site onze dienstverlening en expertise met een 8,6 (1489 beoordelingen).
8,6
1489 beoordelingen
Anoniem
8  
Vermogensbeheer.nl geeft helder inzicht in de mogelijkheden die verschillende dienstverleners bieden en hun prestaties en hoe dat bij mijn behoefte aansluit. Daarnaast communiceren zij duidelijk en altijd volgens afspraak.
 
6 september 2023
Dhr van Oss
9  
Bij de zoektocht naar een betrouwbare vermogensbeheerder is het wel zo fijn om een onafhankelijke partij te kunnen vragen naar hun ervaringen. Vermogensbeheer.nl heeft me fantastische vooruit geholpen met een zeer uitgebreid rapport en een voorselectie van partijen die het best bij mijn profiel pasten. Met deze informatie en de bijbehorende gesprekken is het met prima gelukt om een uiteindelijke keuze te maken. Hartelijk dankt voor de hulp!
 
30 augustus 2023
Anoniem
8  
Na een eerste gesprek een overzicht van geselecteerde vermogensbeheerders gekregen die het best passen. Dit maakt de keus overzichtelijk. Het heeft mij in ieder geval enorm geholpen.
 
10 augustus 2023