Vraag direct een gratis SelectieRapport aan

Wijs & van Oostveen wijst klacht af

Eerder dit jaar ontving Vermogensbeheer.nl wederom een klacht over Wijs & van Oostveen. De klacht handelt over de risicograad van de portefeuille, de kosten van het gevoerde beleggingsbeleid en de extreem slechte beleggingsprestaties. Dat er een verband is tussen de eerste twee punten en de extreem achterblijvende beleggingsresultaten is niet onlogisch.

Wijs & van Oostveen heeft de klacht afgewezen. De 'klager' overweegt nu volgende stappen (Klachteninstituut Financiële Dienstverlening).

Vermogensbeheer.nl heeft Wijs & van Oostveen aangegeven de klacht te zullen publiceren, omdat wij vinden dat beleggers en consumenten kennis moeten nemen van de risico's die zij lopen bij Wijs & van Oostveen. Daarbij staat onderhavige klacht niet op zichzelf.

Wijs & van Oostveen heeft bij monde van haar advocaat aangegeven haar reactie ook te publiceren. Vermogensbeheer.nl hecht aan hoor en wederhoor. Vandaar treft u hier de klacht uiting en de reactie van Wijs & van Oostveen hierop.

De klacht tegen Wijs & van Oostveen
De reactie van Wijs & van Oostveen

Eerdere publicatie door ons over een andere klacht tegen Wijs & van Oostveen »

jos-leeser-senior-adviseur-vermogensbeheer-nl-100x100door Jos Leeser
Jos is partner en senior vermogensbegeleider bij Vermogensbeheer.nl. In klachtenprocedures begeleidt en vertegenwoordigt Jos particuliere beleggers bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid).
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.