Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Kosten Theodoor Gilissen Bankiers

Kosten vermogensbeheer

BeheerfeeTheodoor Gilissen hanteert een all-in vergoeding. Deze omvat alle kosten voor het beheer, de transactiekosten en administratieve taken zoals het bewaarloon, lossingen van obligaties en de uitkering van coupons en dividenden.

De hoogte van de all-in vergoeding is afhankelijk van de omvang van het toevertrouwde vermogen en het portefeuilleprofiel. De vergoeding varieert tussen de 0,7 % en 1,5 % op jaarbasis voor vermogens tussen een half en vijf miljoen euro. Als vuistregel geldt, hoe groter het toevertrouwde vermogen des te lager de fee.

Financiële planning en estate planning zitten bij de fee inbegrepen, waar onder het opstellen van een financieel plan.
PrestatievergoedingNee
TransactiekostenBij vermogensbeheer niet van toepassing vanwege de all-in structuur.

Kosten beleggingsadvies

AdviesfeeDe hoogte van de adviesfee is afhankelijk van de omvang van toevertrouwde vermogen. De fee varieert tussen de 0,50% en 0,58% op jaarbasis voor vermogens tussen een half en vijf miljoen euro. Als vuistregel geldt, hoe groter het toevertrouwde vermogen des te lager de fee.
TransactiekostenVoor adviescliënten zijn de transactiekosten 0,35% van de effectieve waarde van de effectentransactie (hierop is geen btw van toepassing).

Kosten algemeen

BewaarloonIn alle bedieningsconcepten is dit inclusief.
BTWDe kosten zijn exclusief BTW.
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen