Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Theodoor Gilissen Bankiers

Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 500.000   -   Vestigingen:  Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Groningen, Enschede

Over Theodoor Gilissen Bankiers

Theodoor Gilissen Bankiers N.V. (sinds 1881) is door haar compactheid een slagvaardige private bank, met circa 200 medewerkers en vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Enschede en Rotterdam. De kernactiviteit van de bank is beleggen, ondersteund met vermogensplanning en financieren.

De beleggingsdienstverlening van Theodoor Gilissen Bankiers bestaat uit vermogensbeheer en beleggingsadvies. Hierbij profileert de bank zich als trusted partner voor vermogenden met een belegbaar vermogen van minimaal 500.000 euro; particulieren, ondernemers, stichtingen, verenigingen en institutionele beleggers.

De beleggingsaanpak op individueel cliëntniveau ligt in het verlengde van de vermogensstructurering die het startpunt van de relatie tussen cliënt en de bank vormt. Aan de hand van de eigen methodiek Future U brengt Theodoor Gilissen structuur in het vermogen aan en koppelt zij delen van het vermogen aan specifieke doelen die worden nagestreefd. Aan de hand van een scenario-analyse brengt de bank in kaart wat de verwachte vermogensontwikkeling is. De gekozen vermogensstructurering wordt vervolgens periodiek met de cliënt geëvalueerd en indien nodig bijgesteld.

Theodoor Gilissen Bankiers is een naamloze vennootschap en 100%-dochter van KBL European Private Bankers, een netwerk voor vooraanstaande Europese private banks. Formele verslaglegging over de bank vindt plaats via het jaarverslag van de moederorganisatie, beschikbaar via www.kbl.lu. De solvabiliteitsratio van Theodoor Gilissen bedraagt circa 30%, ruim boven de wettelijke norm van 8%.
Theodoor Gilissen Bankiers

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 90 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van Theodoor Gilissen Bankiers
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 500.000,-
BeleggingsadviesJa, vanaf € 1.000.000,-
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

Lid van verenigingDe Nederlandse Vereniging van Banken (NVB), de Vereniging van Vermogensbeheerders en Commissionairs (VV&C) en de Dutch Fund and Asset Management Association (DUFAS).
Oprichtingsjaar1950 of eerder
Belegd vermogenmeer dan € 1 miljard
Depotbank(en)InsingerGilissen Bankiers
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD. Theodoor Gilissen heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
KlantonderhoudBij vermogensbeheer is er sprake van regelmatig telefonisch contact. Daarnaast zal de bank minimaal één keer, maar het liefst twee keer per jaar, het initiatief nemen voor het maken van een persoonlijke afspraak; dit kan zijn op de bank, bij cliënt thuis of op een locatie naar keuze. Dit is mogelijk omdat een private banker bij Theodoor Gilissen een beperkt aantal relaties heeft waardoor er voldoende tijd is voor persoonlijke aandacht.
DSI geregistreerdTheodoor Gilissen is DSI-geregistreerd. Alle private bankers beschikken bovendien over een individuele registratie als (senior) vermogensbeheerder of (senior) beleggingsadviseur.
Eigen vermogen medewerkersDirectie en medewerkers hebben de eigen vrijheid om te beleggen bij Gilissen. Dat is voor een ieder een eigen afweging. Dat kan binnen vermogensbeheer maar ook binnen advies. Hier zijn de strikte compliance regels op van toepassing.
Vestiging(en)Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Groningen, Enschede