Theodoor Gilissen

-- Uitgebreide vermelding --
-- Uitgebreide vermelding --
Deze vermogensbeheerder heeft gekozen voor een betaalde uitgebreide vermelding op deze site. Vermogensbeheerders krijgen altijd een gratis standaard vermelding maar kunnen ervoor kiezen extra informatie te publiceren op deze site. Voor meer info zie pagina Over ons.
Theodoor Gilissen Bankiers
Theodoor Gilissen Bankiers N.V. (sinds 1881) is door haar compactheid een slagvaardige private bank, met circa 200 medewerkers en vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Enschede en Rotterdam. De kernactiviteit van de bank is beleggen, ondersteund met vermogensplanning en financieren.
De beleggingsdienstverlening van Theodoor Gilissen Bankiers bestaat uit vermogensbeheer en beleggingsadvies. Hierbij profileert de bank zich als trusted partner voor vermogenden met een belegbaar vermogen van minimaal 500.000 euro; particulieren, ondernemers, stichtingen, verenigingen en institutionele beleggers.
De beleggingsaanpak op individueel cliëntniveau ligt in het verlengde van de vermogensstructurering die het startpunt van de relatie tussen cliënt en de bank vormt. Aan de hand van de eigen methodiek Future U brengt Theodoor Gilissen structuur in het vermogen aan en koppelt zij delen van het vermogen aan specifieke doelen die worden nagestreefd. Aan de hand van een scenario-analyse brengt de bank in kaart wat de verwachte vermogensontwikkeling is. De gekozen vermogensstructurering wordt vervolgens periodiek met de cliënt geëvalueerd en indien nodig bijgesteld.
Theodoor Gilissen Bankiers is een naamloze vennootschap en 100%-dochter van KBL European Private Bankers, een netwerk voor vooraanstaande Europese private banks. Formele verslaglegging over de bank vindt plaats via het jaarverslag van de moederorganisatie, beschikbaar via www.kbl.lu. De solvabiliteitsratio van Theodoor Gilissen bedraagt circa 30%, ruim boven de wettelijke norm van 8%.
Vergelijk Theodoor Gilissen
ook met andere vermogensbeheerders
Opname in onze vergelijkmodule is alleen mogelijk indien de vermogensbeheerder doorlopend voldoende informatie verstrekt over de eigen dienstverlening, gerealiseerde rendementen, kosten en organisatie.

Van deze vermogensbeheerder hebben wij voldoende informatie dus kan deze beheerder goed vergeleken worden met andere vermogensbeheerders.

Vermogensbeheerders die recent zijn gestart en daarom nog onvoldoende trackrecord hebben worden (nog) niet opgenomen in de vergelijkmodule.

Deze melding is conform het AFM normkader voor vergelijkingssites.
Dienstverlening
Vermogensbeheer
Vermogensbeheer
Bij vermogensbeheer geeft u de vermogensbeheerder een volmacht voor het zelfstandig beheren van uw beleggingsportefeuille. Met deze volmacht stelt u uw vermogensbeheerder in de gelegenheid om uw beleggingsportefeuille te beheren zonder telkens overleg en toestemming aan u te hoeven vragen, binnen de met u gemaakte afspraken.
Ja, vanaf € 500.000,-
Beleggingsadvies
Beleggingsadvies
Bij beleggingsadvies wordt in overleg met de beleggingsadviseur uw portefeuille ingericht. De beleggingsadviseur is uw klankbord en houdt uw portefeuille in de gaten, maar u neemt uiteindelijk zelf de beslissingen.
Ja, vanaf € 1.000.000,-
Organisatie
Lid van vereniging
Lid van vereniging
De belangenverenigingen waarvan de vermogensbeheerder lid is.
De Nederlandse Vereniging van Banken (NVB), de Vereniging van Vermogensbeheerders en Commissionairs (VV&C) en de Dutch Fund and Asset Management Association (DUFAS).
Oprichtingsjaar
Oprichtingsjaar
Het jaar waarin de vermogensbeheerder is opgericht.
1950 of eerder
Belegd vermogen
Belegd vermogen
De omvang van het door de vermogensbeheerder totaal belegde vermogen.
meer dan € 1 miljard
Depotbank(en)
Depotbank
De depotbank(en) waar de vermogensbeheerder mee samenwerkt.
Theodoor Gilissen Bankiers
Kifid
Kifid
Is de vermogensbeheerder aangesloten bij het klachteninstituut Kifid en heeft men zich verbonden verklaard aan de uitspraken van het Kifid.
Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD. Theodoor Gilissen heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Klantonderhoud
Op welke wijze vult de vermogensbeheerder het onderhoud richting zijn klanten in.
Bij vermogensbeheer is er sprake van regelmatig telefonisch contact. Daarnaast zal de bank minimaal één keer, maar het liefst twee keer per jaar, het initiatief nemen voor het maken van een persoonlijke afspraak; dit kan zijn op de bank, bij cliënt thuis of op een locatie naar keuze. Dit is mogelijk omdat een private banker bij Theodoor Gilissen een beperkt aantal relaties heeft waardoor er voldoende tijd is voor persoonlijke aandacht.
DSI geregistreerd
Is de vermogensbeheerder geregistreerd bij het DSI.
Theodoor Gilissen is DSI-geregistreerd. Alle private bankers beschikken bovendien over een individuele registratie als (senior) vermogensbeheerder of (senior) beleggingsadviseur.
Eigen vermogen medewerkers
Wordt het eigen vermogen van de partners/medewerkers op dezelfde wijze belegd.
Directie en medewerkers hebben de eigen vrijheid om te beleggen bij Gilissen. Dat is voor een ieder een eigen afweging. Dat kan binnen vermogensbeheer maar ook binnen advies. Hier zijn de strikte compliance regels op van toepassing.
Vestiging(en)
Vestiging(en)
De plaatsen waar de vermogensbeheerder een vestiging of ontvangstkantoor heeft.
Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Groningen, Enschede

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

SelectieRapport met goed beoordeelde vermogensbeheerders
Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?
Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per mail ontvangt u een selectie van goed beoordeelde vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Gratis SelectieRapport »
Copyright 2011 - 2017 Vermogensbeheer.nl  -  Privacy  -  Disclaimer  -  Sitemap  -  Zoeken  -  Inloggen