Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Saxo Bank beleggingen

Saxo WealthCare biedt actief vermogensbeheer in ETF's met verschillende aanvullingen. Uit het persoonlijke beleggingsplan volgt hoeveel risico en verlies de cliënt maximaal wil en kan dragen. Op basis van deze uitkomsten kiest Saxo WealthCare de beleggingsstrategie om het vermogen te beheren.

Dit kan zijn met een vaste mix. De cliënt laat het vermogen beheer in 1 van de 5 mogelijke risicoprofielen. Uit het plan kan blijken dat doelbeleggen met risicoafbouw (lifecycle beleggen) de meest geëigende optie is. Een andere optie is vermogensbewaking. Bij de activering van deze optie wordt systematisch belegd volgens een CPPI model. CPPI staat voor Constant Proportion Portfolio Insurance. Het doel is het verlies op een te kiezen deel van de portefeuille zoveel mogelijk te voorkomen en de winstgroei te laten doorlopen. Een laatste optie is de risicoafbouw te combineren met vermogensbewaking.
Hoewel de vermogensbewaking interessant klinkt en het model een logische afbouw van risico biedt, geeft Saxo toe dat dit model goed werkt in een geleidelijke en duidelijke trend, maar minder fortuinlijk uitpakt bij een zigzaggende marktontwikkeling. In een dergelijk scenario gaat de cliënt duidelijk op de markt achterlopen, en kan er nog steeds veerlies worden geleden.

Omdat de bank een online specialist is en het beheer zoveel mogelijk heeft geautomatiseerd is persoonlijk contact of persoonlijk onderhoud minimaal. De bank beloof wel een signaal per e-mail af te geven als het vermogen door de marktontwikkelingen 10% of meer is gedaald. Dit bericht vindt maximaal 1 x per kwartaal plaats.
Belegt inTrackers, Duurzaam beleggingsbeleid
RegioWereld
HuisfondsenGeen
Eigen wensen klantNee
RapportageRapportages worden door Saxo Bank op de Website beschikbaar gesteld. Rekeningoverzichten worden ten minste elk kwartaal verstrekt aan de Cliënt.
Inzage portefeuilleBeleggingen zijn online in te zien.
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €2.000
Vanaf €100
Vanaf €1.000
Vanaf €50.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »