Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Roemer Kamp & Partners

De rendementen door Roemer Kamp & Partners gerealiseerd treft u hieronder aan per kalenderjaar. Indien beschikbaar treft u ook het rendement aan in het lopende jaar.

Rendement
2017 *
2016
2015
2014
Defensief
1,3%
2,3%
3,3%
7,2%
Behoudend
2,1%
5,6%
4,9%
8,9%
Neutraal
3,7%
6,7%
5,3%
9,2%
Offensief
3,8%
7,5%
4,4%
10,4%
Zeer Offensief
5,0%
12,8%
5,5%
12,6%
* gerealiseerde rendementen t/m 30 september 2017
Bruto/nettoDe rendementen zijn netto inclusief doorrekening van alle kosten.
OpmerkingenIn 2014 is Roemer Kamp overgegaan van 3 naar 5 risicoprofielen. De oude profielen defensief, neutraal en offensief zijn aangepast naar meer marktcomforme maatstaven en daarmee zijn de profielen neutraal en offensief hernoemd naar behoudend en neutraal. Roemer Kamp heeft haar beleggingsstrategie in 2014 op basis van wetenschappelijk onderzoek aangepast. Rendementen zoals weergegeven in offensief en zeer offensief zijn gebaseerd op deze beleggingsstrategie.

Let op met vergelijken van rendementen!
De rendementen van Roemer Kamp & Partners kunt u niet zomaar vergelijken met die van andere vermogensbeheerders. Wat de ene vermogensbeheerder "zeer defensief" noemt kan de andere vermogensbeheerder "defensief" noemen of anders omdat er geen wettelijke regels gelden voor de benaming van beleggingsportefeuilles en risicoprofielen.

De beleggingen en de gelopen risico's binnen de beleggingsportefeuilles van vermogensbeheerders/banken zijn daarom in de praktijk altijd verschillend waardoor een goed vergelijk van rendementen niet mogelijk is. De getoonde rendementen op deze pagina zijn louter als indicatie bedoelt.

Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen