Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Rendement Vermogensbeheerders

Gerealiseerde rendement vermogensbeheerders afgelopen 5 jaar
Defensief+ 24,1 %
Neutraal+ 41,3 %
Offensief+ 63,5 %
gemiddelde netto rendement periode 2012 t/m 2016

Gerealiseerde rendementen vermogensbeheerders

De hoogte van het gerealiseerde rendement is sterk afhankelijk van de samenstelling van de beleggingsportefeuille. De gemiddelde rendementen van drie veel voorkomende portefeuille samenstellingen zijn hier boven vermeld.

Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Samenstelling rendement

Defensief
Deze beleggingsportefeuilles waren belegd voor 0% tot 20% in zakelijke beleggingen zoals aandelen en voor 80% tot 100% in vastrentende beleggingen zoals obligaties.

Neutraal
Deze beleggingsportefeuilles waren belegd voor 40% tot 60% in zakelijke beleggingen zoals aandelen en voor 40% tot 60% in vastrentende beleggingen zoals obligaties.

Offensief
Deze beleggingsportefeuilles waren belegd voor 80% tot 100% in zakelijke beleggingen zoals aandelen en voor 0% tot 20% in vastrentende beleggingen zoals obligaties.

Berekening rendementen

Voor het berekenen van het gemiddelde totaalrendement over een periode van 5 jaar is gebruik gemaakt van de op deze site opgenomen rendementen van vermogensbeheerders. Er zijn op dit moment 74 vermogensbeheerders die hun gerealiseerde rendementen tonen op deze site.

Netto rendement

De getoonde rendementen zijn netto na verrekening van de kosten van de vermogensbeheerders.